#WeRunAmsterdam

Mensen die mij volgen op mijn sociale media konden er het weekend van 16 mei niet om heen. Ik loop de Nike Women’s 10 km We Run Amsterdam.

In Amsterdam dus. Wat is de opzet van deze race? De welbekende Nike-feeling. IIMG_6456nsert motivational quotes here. Want I am #betterforit. Samen met – naar ik horen zeggen heb – zevenduizend andere vrouwen, loop ik deze race op 16 mei om 21 uur. Deze blogpost schrijf ik ook op 16 mei. Binnen 8,5 uur loop ik over de startlijn. Zenuwen? Check.

Ik kreeg deze ochtend plots zin om hierover te schrijven en zo zal dus geschieden. Waarschijnlijk deel ik mijn verhaal op in verschillende delen, om jullie niet ellenlang te vervelen. Ik pende afgelopen weekend neer in grofweg 3 000 woorden. Jullie horen dus zeker nog van me!

PS: volg jij mij nog niet op de sociale media? Doen! Nu dus.

Facebook: crossmediagirlontherun

Twitter: @MarianneMichels

Instagram: CrossMediaGirlOnTheRun

2 gedachten over “#WeRunAmsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s