Para, Para, Paradise…

Van een raceverslag naar een vakantieblogpost. Ik kan dat! Waarom? Omdat ik mijn enthousiasme wil delen met jullie natuurlijk! In september is het dus weer zo ver. Dan verblijf ik in een paradijs op aarde. Meer bepaald in Turkije. Specifieker in Fethiye. Oké, ik zal het maar gewoon delen met jullie: in Hillside Beach Club.

Dit paradijselijke oord is niet nieuw voor mij maar toch kijk ik er steeds even hard naar uit. Ik ontdekte dit plekje vorig jaar. Ik verbleef er 10 dagen in mei 2014 en werd zo verliefd op de omgeving dat ik een paar maanden later terugkeerde, in oktober 2015. En binnenkort ben ik opnieuw reunited (99 days to go!).

IMG_1312kopie

Ik moet eerlijk toegeven, mijn afgelopen jaar stond op zijn kop. Ik gaf mijn ontslag op mijn werk en besloot om terug 2,5 jaar te gaan studeren. Mijn wilde vakantieplannen Mexico/Miami verdwijnen dus voor even achter slot en grendel. Ik had niet onmiddellijk grote reisplannen in het vooruitzicht. Maar toch, begin mei begon het opnieuw te jeuken. Ik was immers al twee jaar gewoon dat ik zowel in mei als in september een ontspannende strandvakantie zou hebben. Eat, beach, sleep, repeat enzo.

DSC_2091kopieEn ik begon na te denken. Voor een dagje ongeveer. En toen boekte ik mijn reis. Alleen. Yikes. Maar wel spannend. Ik ga dus m’n batterijen opladen vlak voor de aanvang van het nieuwe academiejaar. Dat
lijkt mij een prachtig plan, zo kan ik helemaal gaan knallen in mijn tweede jaar Cross Media Management. Eigenlijk wil ik gewoon in september superbruin de klas binnen vallen en iedereen beladen met vakantieverhalen en bijhorende jaloersmakende foto’s.

Maar serieus gesproken, ik ga het kunnen gebruiken. Een weekje semi op mezelf zijn. Relaxen. Nadenken. Bekomen van mijn hectische jaar. En ja. Feesten zal ook wel gebeuren. En eten! God. Het eten in Hillside is hemels. Als gevolg van dat goddelijke eten misschien occasioneel eens m’n Nikes aantrekken… Who am I kidding? Het is er prachtig om te lopen. Uiteraard neem ik mijn Nikes mee. De babyblauwe. Want het is zomer.

En ohja, bloggen! Live vanop m’n strandbedje. Dus geen zorgen hoor! Ik zal wel een dagelijkse update op m’n sociale media plaatsen: “het is nu al zo warm, dit is mijn cocktail van vandaag, ik ga me nog eens omdraaien. Regent het nog in België trouwens? You know you love me, XOXO.”

Maar goed. Ik tel dus af. Ondertussen zal ik jullie nog entertainen met een paar fotootjes van mijn vorige twee vakanties. Enjoy!

DSC_2223 DSC_0388   IMG_1314kopie IMG_9529 copy

3 gedachten over “Para, Para, Paradise…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s