Lovely Ladies (en een heerlijke heer).

Ik heb een blog. Ik ben een blogger. Holy sh*t. Ik ben niet alleen een blogger, ik lees ook dagelijks een aantal blogs. Sommige volg ik al heel lang, sommige volg ik niet meer, sommige zijn er recent bijkomen. In ieder geval, ik heb mijn vaste holy grails der blogs die ik in de ochtend lees, onder het genot van mijn kommetje havermout. Een trouwe lezer hierzo!

Drukwerk

Annemerel – www.annemerel.com

Schermafbeelding 2015-06-02 om 20.45.18De blog van de Hollandse spring-in-het-veld is Annemerel. Ik volg haar blog als sinds… Ik weet het al niet meer. Heel lang in ieder geval. Voor mij is Annemerel dan ook de founder van de Nederlandse hardloopblogs. Het is dankzij Annemerel dat ik de Nike WeRunAmsterdam heb ontdekt, waarvoor eeuwig dank! Door het lezen van haar blog word ik steeds weer opnieuw gemotiveerd om mijn hardlopen naar een hoger niveau te tillen.

GirlsLove2Run – www.girlslove2run.com

Francien haar blog volg ik sinds een paar maanden. Eerlijk is eerlijk. Ik ontdekte haar via Annemerel. FrSchermafbeelding 2015-06-02 om 20.45.34ancien is, hoe kan het dan ook anders, ook een hardloopster. Haar schrijfstijl vind ik geweldig. Enorm grappig, rechtuit en to the point. Ik ben ook instant jaloers op haar job als social media manager bij Nike. Zij hoort dus ook zeker in dit rijtje thuis.

RunningLau – www.runninglau.com

Schermafbeelding 2015-06-02 om 20.45.48Het grootste happy hardlopende meisje van Nederland? Laura! Geen twijfel aan! Ik ontdekte haar blog een jaar geleden via Instagram en hij tovert steeds weer instant happiness op mijn gezicht. Haar ‘prettige gestoordheid’ zoals ze het zelf zegt, spat dan ook van mijn scherm af!

Deze drie Nederlandse meiden staan erom bekend ‘runfluencers’ te zijn. Mensen met dezelfde hardlooppassie, die ze delen door te bloggen en via sociale media. Zo hopen ze mensen te inspireren en motiveren, om zo dan zélf ook gemotiveerd te worden. Een mooi initiatief!

Happyfoodandmovingfeet – www.happyfoodandmovingfeet.be

Schermafbeelding 2015-06-02 om 20.46.04Een Belgische collega! Land- en leeftijdsgenootje Heleen blogt zelf nog niet zo lang, een half jaartje ongeveer. Toch staat zij ook in mijn lijstje. Haar blog is een mix van healthy lifestyle. Lekker & gezond eten, sporten en een healthy lifestyle zijn de grote onderwerpen op de blog. Deze lucky bastard loopt trouwens haar hardlooprondjes aan de kust, jaloers! Misschien een idee voor een meet-up Heleen? 😉

Leuk weetje: al deze lovely ladies hebben ook de Nike WeRunAmstersdam 2015 gelopen. Hoeveel van hen ben ik tegengekomen? Nul jammer genoeg. Fangirling over here.

Jelmer De Boer – www.jelmerdeboer.nl

avatarEigenlijk wou ik deze lijst een girlbosses only lijst maken, maar Jelmer verdient ook zeker een plaats in mijn top vijf. Over wat gaat zijn blog? Goede vraag. Eigenlijk gaat het over zijn kritische blik, zijn hersenspinsels over de healthy-lifestyle actualiteit. Woorden als hardloopchickies en havermouttutjes zal je zeker regelmatig zien terugkeren (I’m both!).

De dag dat ik met dezelfde originele, lachwekkende schrijfstijl blogposts uit mijn toetsenbord kan laten rollen, dank ik God op mijn blote knietjes! Zijn artikels zijn altijd om te gieren van het lachen. Ook zijn recepten, onder andere de Milke Oreo Kinder Bueno Nutella Cheesecake en de Dr. Oreotker Rolopizza met Nutella en Witte Chocolade staan hoog op mijn cheatdaywishlist.

En met Jelmer sluit ik ook mijn lijstje af. Uiteraard bestaan er meer hardloop- en helathylifestyleblogs buiten deze opsomming. Dit zijn mijn aanraders, ga er zeker eens naar kijken! Ontbreken er nog blogs in mijn lijstje? Laat het dan zeker weten door een reactie of een vermelding op mijn sociale media!

2 gedachten over “Lovely Ladies (en een heerlijke heer).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s