Running Wishes

Wish lists. Wensenlijstjes. Bijna iedereen heeft er wel eentje. Ik ook uiteraard. En mijn blog zou niet Cross Media Girl On The Run zijn als ik geen hardloop wish list heb. Van welke races gaat mijn lopershart sneller slaan? Wel…. Deze dus! BeFunky Collage

  1. Nike We Run Amsterdam 2016

Ik ben er nog maar nét over uitgepraat. De Nike 10 km in Amsterdam. Heerlijke race, een ervaring di e mij nog lang zal bijblijven. Uiteraard spreekt het voor zich dat ik in 2016 opnieuw over de Amsterdamse grachten zal lopen. Ik kan nu al niet wachten om mijn huidige record van 01:1:41 te verbeteren. Who joins?

  1. Nike We Run London 2016

De Nike Womens Race Series worden uiteraard ook in andere landen georganiseerd. Ik hoop volgend jaar ook mee te lopen met de editie in Londen. Lopen door lovely London, als ware Londen-fanaat zou dit een droom zijn die uitkomt!

  1. The Color Run

Iets minder verre toekomstmuziek? Op 12 juli vindt de Color Run in Hemiksem plaats en ik ben er ook bij! Niet om de snelste te zijn, daar draait het ook niet om. Het draait wél om de sfeer, de belevenis. The happiest 5 km on the planet lopen? Yes please!

  1. Electric Run

Nog zo’n speciaal geval. De Electric Run. Vorig jaar voor het eerst georganiseerd in Antwerpen en hopelijk dit jaar ook opnieuw. Ook een 5 km, maar dan 5 km door een elektrisch wonderland met muziek en lichtspektakel. Nog geen informatie over een 2016 editie, but I’m keeping my hopes up!

  1. Disneyland Paris Half Marathon September 2016

Disneyland. My happy place. Mijn ogen werden dus zo groot als schoteltjes toen ik het nieuws over deze race hoorde. Dit is niet alleen zeer verre toekomstmuziek maar ook een verre afstand. 21 km, voor deze afstand zal ik zeker nog moeten trainen! Veel informatie is er nog niet te vinden. In Amerika al een terugkerend fenomeen en nu is ook het park in Parijs aan de beurt. Ik ben zeker van de partij! Zoals je ziet spreken vooral de speciale races mij aan, de wedstrijden met “iets meer”. Meer dan alleen maar starten, rennen en finishen. Maar wie weet… Misschien verschijn ik wel op de Antwerp 10 Miles 2016. En jij? Welke races hoop jij te lopen?

4 gedachten over “Running Wishes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s