NikeLove.

Nike. Nike. Nike. Mensen die persoonlijk kennen weten het ondertussen al. Everything Nike. Ik ben een grote fan van hun sportkledij én schoenen. Dry-fit materiaal dat snel droogt, tights die goed zitten. Ik vraag niet meer. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat mijn digitale winkelmandje op de Nike-webshop altijd wel gevuld is. Met wat? Met dit!

train-like-youre-sponsored-by-nike-292942

Als eerste: dé schoenen waarop ik verliefd werd tijdens de Urban Workout. Ik spotte ze bij de United Brands op de Meir in Antwerpen, en ik ben ze nog steeds niet vergeten. Een keertje een ander model dan de Nike Free’s die ik al heb (drie paar, oeps!): de LunarEclipse 5. Een schoen met meer stabiliteit, wat misschien handig is voor wanneer ik voor afstanden boven 10 km ga trainen (soon, very soon!). En alsof het meant-to-be is: ze staan in de sale!

Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.42.55

Secondly, een waterfles. Misschien onhandig om tijdens het lopen een fles mee te zeulen, maar dit is niet zomaar een waterfles. Deze heeft een ingebouwd rietje waardoor het niet nodig is om onderweg te stoppen om een slokje water te drinken. En ja, de roze versie uiteraard! Deze fles kan misschien wel mijn redder in nood zijn bij het lopen van lange afstanden. 10 km lopen zonder water is geen levensgevaarlijke missie, maar als ik terug thuis ben drink ik wel de koelkast leeg. In need of the bottle dus.

Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.43.32

Naast deze twee “levensnoodzakelijke” artikels, spits ik mij nu meer toe op de Pilateskant. Ik heb de monthly calendar van Blogilates terug opgepakt (komt in een andere blogpost nog aan bod!) en ik merk dat ik toch wat kledij te kort kom. Mijn sportkledij vliegt er snel door aangezien ik 5 keer per week ga lopen. Voor mij is de ideale Pilates-kledij een booty short en een loszittend topje. Toevallig heeft Nike dat dus in het assortiment! Misschien bij mijn volgende bestelling?

Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.43.22Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.43.41

Wie Pilates zegt, zegt ook yoga-mat. Essentieel, want ik ga niet zomaar op de grond liggen. Ik heb nog wel een matje, maar dit is ondertussen aan vervanging toe. Dit matje met de “just do it”, daar wel ik graag wel op afzien. NEED.

Kleine aanpassing: op het moment van het schrijven was deze yogamat nog niet besteld, maar momenteel is deze all mine! 😉

Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.43.10

Dit is een kleine greep, uiteraard zeg ik geen neen tegen de hele webshop van Nike. Zo wil ik ook nog heel graag mijn eigen loopschoen ontwerpen. Misschien voor mijn verjaardag in januari?

Ik ben braaf geweest én had goede schoolresultaten. Sponsors anyone?

En jullie? Hebben jullie een verlanglijstje bij Nike?   De afbeeldingen van de artikelen zijn van de Nike webshop.

2 gedachten over “NikeLove.

  1. verlanglijstje nike? ik dacht de hele (outlet) winkel leeg te kopen in usa. Dry fit is niet alleen goed voor sporten (lopen), maar ook voor reizen. In de nationale parken in het westen waren deze perfect. Ook handig bij een rondreis want je was moet immers snel drogen…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s