I ♥ Summer Tag.

Juli staat voor de deur. Ik heb al eventjes vakantie, maar nu voor écht: zomer! Hair gets lighter, skin get darker. Maar het enige wat ik krijg zijn een miljoen sproeten. Maar goed! Om dit te vieren vulde ik met plezier de I ♥ Summer Tag in (want ik vind dat best wel leuk en het moet niet ALTIJD lopen zijn 😉 ).

Here we go!

large10

  1. Wat is je favoriete ijsjessmaak?
 Goh, ik heb niet direct een favoriete smaak. Ik ben fan van Ben & Jerry (voor wie het nog niet moest gehoord hebben) en de frozen yoghurt van Moochie (om gezond te doen). Als ik echt moet kiezen… Witte chocolade ijs dan!
  1. Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?
 Sportkledij? Just kiddin! Kleedjes: overdagkleedjes en avondkleedjes! Vooral op vakantie trek ik mijn mooiste kleedjes uit de kast. Jaja, als ik die zie hangen in mijn rijkelijk gevulde kleerkast… Instant zomergevoel.
  1. Wat is je favoriete zomerse drankje?
 Buiten water drink ik geen frisdrank. Ik zou gaan voor smoothies, maar dat heeft voor mij niet met zomer te maken. Om het dan ongezonder te maken: een frappucino van Starbucks, maar die kan je het hele jaar door krijgen. Op vakantie drink ik zelf graag een rosé of wit wijntje en uiteraard een cocktail (of twee), mijn favoriet is een Pina Colada of een Strawberry Mojito (ik snap die hele Gin Tonic hype niet echt…).
  1. Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
 Uiteraard LOPENNNNN! Lopen met de zon op je snoet, heerlijk! Zolang er een windje staat en de insecten uit de buurt blijven bedoel ik dan. Ik zie er al tegen op om in de winter mijn hardloopschoenen aan te trekken.
  1. Hoe ziet jouw typische make-uplook er uit? In de zomer draag ik niet zo vaak make-up omdat het te warm is. Gewoon een lik mascara and I’m ready to go! Daarnaast ben ik ook geen beautyblogger, maar als ik mijn best doe: een gewone naturelle look met op vakantie een mini, niet-drastische bruine smokey eye.
  1. Wat is je favoriete zomerliedje?
 Dat blijft nog steeds Bailando van Enrique Iglesias. Mijn voeten kunnen er amper op blijven stilstaan en al bij de eerste noten voel ik een diep verlangen om mij in te schrijven voor salsa-lessen.
  1. Welk zomers gerecht eet je het liefst?
 Mosseltjes! Het liefst van al met een witte-wijnsaus aan de dijk in Oostende. Pas dan heb je écht mosseltjes gegeten!
  1. Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?
 Euh… Bruinen?
  1. Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?
 In de zomer verander ik echt een in wandelende kokosnoot! Ik spuit de hele dag door de Coconut Passion bodymist van Victoria Secret (en de fles is nog maar half leeg!). Echt mijn zomerse signature scent, ik heb er de hele lijn van! Hoewel ik wel eens wil snuffelen aan Sun Delight van Jill Sander, om nog een echt “parfum” te hebben.
  1. Welke plannen heb je voor deze zomer?
 Jullie weten ondertussen al dat ik binnen een tweetal maanden een weekje op strandvakantie ga naar Hillside Beachclub in Turkije. Daarnaast ga ik vrijdag naar Rock Werchter (Pharell Williams!) en ik behoor ook tot de gelukkigen met een combi Tomorrowland-ticket. Ohja, ik begin 6 juli ook met een zomerstage tot half augustus, That’ll keep me busy. Ik wil zeker ook mosseltjes aan de zee gaan eten en het Q-beachhouse een bezoekje brengen. Kwestie van een traditie in ere te houden! En wie weet, misschien nog een last-minute citytripje?

6fd68558c117301fceef7b3c492500cb

De afbeeldingen heb ik gevonden op Google.

Een gedachte over “I ♥ Summer Tag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s