The Happiest 5K On The Planet!

De Color Run. The happiest 5 K on the planet. Een 5 km run doorheen Hemiksem waarbij we gooien én begooid worden met kleurenpoeder. Call me crazy, but I’m in!

Uiteraard! Zo’n fun run kom ik niet laten langs schieten. Niet om de snelste te finishen, maar om van de sfeer te proeven. Niet letterlijk hoor, ik heb geen proevertje genomen van het kleurenpoeder. En wat vond ik er nu van?

Het was awesome! Ik liep samen met Stephanie  en haar vriendin Silke, een topgezelschap! Over het lopen zelf heb ik niet veel te zeggen, het is en blijft een fun run dus de tijd is niet belangrijk. En eerlijk gezegd, ik heb er ook niet op gelet want ik was mij meer aan het amuseren! Aangezien één beeld meer zegt dan duizend woorden, hier een aantal foto’s:

Ik kan alleen maar besluiten dat het een topper van een namiddag was en de tijd is voorbij gevlogen! Samen al lachend en grappend 5 km lopen en af en toe door een wolk van kleurenpoeder lopen, konden alle loopjes maar zo zijn! Soms vind ik lopen ook stiekem maar oer- en oersaai! Ook de afterparty was meer dan in orde! Dansen, dansen, dansen! Het is eigenlijk echt een lopend festival! Eentje dat ik in september zeker nog eens wil overdoen in Brussel! Who’s with me? 😉

Ohja! Ik ben vandaag EXACT één week stagaire bij de te gekke nieuwssite Newsmonkey. Yay me! De stage is véééééééél meer dan ik mij ooit had kunnen inbeelden. Ik mocht namelijk een artikel schrijven over de Color Run EN DAT KOMT OP NEWSMONKEY! How awesome is that? Lees het hier!

5 gedachten over “The Happiest 5K On The Planet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s