Running In Hell – Outrun The Heat

Het laatste artikel voor Running In Hell. Tijd voor een review! En dames en heren, dit is ONMISBAAR. Letterlijk: het heeft ervoor gezorgd dat ik niet ben weggesmolten in een aangenaam loopweertje van 35 graden. Wat is het juist?

Ik heb het over de Cool Point Hand Cooler van Tigger Point. Ik las er over in een looptijdschrift (en ik was niet slim genoeg om die bron bij te houden) en ik heb onmiddellijk eentje besteld op Body&Fitshop. Het is een gelletje met een klittenband aan. Dat steek je dan in de vriezer (minstens voor 4 uur) en it’s ready to go. Dankzij de klittenband past hij voor elk handformaat (uiteraard moet de bevroren gel aan de binnenkant van je hand… 😉 ). De gel blijft koel voor ongeveer 60 minuten.

DSC_0002(A)

Je handen zijn eigen de ‘radiator’ van je lichaam, dus door deze koel te houden, zal je lichaam minder snel gaan opwarmen. Deze bevroren gel is dus de ideale manier om je lichaam wijs te maken dat het helemaal geen duizend graden is. Tijdens het lopen stoor ik mij ook niet aan de koeler, maar dat zal eerder iets persoonlijk zijn. Zo vind ik het bijvoorbeeld een ellende om met een waterflesje in m’n hand te gaan lopen. Dat. Stoort. Mij. Enorm.

Dankzij de klittenband blijft hij ook goed zitten, het is dus niet alsof je de hele tijd het gelletje letterlijk moet vasthouden. Ik loop ook maar met één cooler, eentje aan elk hand lijkt mij op de één of andere manier niet zo handig. Hij gaat inderdaad maximum 60 minuten mee, dan is de gel opgewarmd.

DSC_0006(A)

DSC_0010(B)

Het is dus duidelijk: ik ben 100% fan! Na elke loop belandt hij dus terug in de vriezer. Detail: tijdens het lopen druk de gel ook regelmatig eens tegen mijn voorhoofd. No shame in my game! 😉

Met deze review sluit ik dus mijn themaweek Running In Hell af. Wie weet komt er in de winter wel een themaweek rond lopen in de winter: Freezing & Running ofzoiets. 😉

PS: I’m out for Tomorrowland! Dit weekend draait dus rond eat (niet zo gezond, oeps!), dance, sleep, repeat. Jullie mogen zeker nog een TML-artikeltje verwachten! Bring me the madness! 😉 

4 gedachten over “Running In Hell – Outrun The Heat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s