Happy Thoughts – Juli 2015

Wauw. 31 juli vandaag. De tijd vliegt. Ik herinnerde mij plots nog een artikel over mijn happy thoughts en ik dacht: misschien moet ik dit maar maandelijks gaan doen. Dus voilà. Hierbij mijn geluksmomentjes van juli!

De zomervakantie die nu écht wel begonnen is ♥ De start van mijn zomerstage bij Newsmonkey ♥ De toffe dingen die ik daar mag schrijven ♥ En de toffe mensen die er werken ♥ Magic Mike XXL gaan kijken onder het mom van “Newsmonkey Teambuilding” ♥ Mijn 10K trainingsschema van Nike afronden ♥ De Color Run lopen met toffe mensen ♥ Nog meer lopen (ook als ik geen zin had) ♥ Maar ook met mijn tamme kont in de zon liggen ♥ En ook een week knallen en dan onbeschaamd 12 uur lang slapen

1

♥ Het fruitseizoen dat nu op punt staat ♥ Mijn smoothies drinken ♥ Maar ook mijn overnight chia-oatmeal ♥ En ook de slaatjes die mij nooit vervelen ♥ De treatmomentjes die ik mezelf met plezier gegund heb ♥ Ben & Jerry’s ♥ Maar ook de American Pancakes for breakfast ♥ Mijn ombre-hair ♥ En dat ik na jaren zoeken het product gevonden heb voor die beach waves (’t is de Surf Infusion van Bumble & Bumble)

2

♥ Mijn nieuwe fototoestel waar ik verliefd op ben ♥ Tomorrowland 2015 ♥ Tomorrowland-foodsies ♥ Nog minder dan 50 dagen tot mijn seven days in paradise  ♥ Onverwachte reisjes plannen ♥ Dus half augustus staat er nog een citytripje Londen op de planning ♥ Het vooruitzicht dat augustus minstens even leuk gaat worden!

3

Wat waren jouw geluksmomentjes deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s