Newsmonkey Business

Wauw. Mijn zes weken lang durende stage bij Newsmonkey zit er op, de tijd vliegt! Het was megawijsdemax en wel hierom!

Die spannende eerste dag ♥ Overrompeld worden door de redactie ♥ En op die redactie werken stuk voor stuk schatten van megazalige mensen! ♥ Op dag één al een stukje afkrijgen ♥ En daar ontzettend trots op zijn ♥ Een artikel mogen schrijven over een loopevenement dat je zélf gelopen hebt ♥ Enorm veel bijleren ♥ En ook enorm veel lachen ♥ Heel veel lezen ♥ En ook heel veel coverfoto’s en gifjes opzoeken ♥ Newsmonkey-teambuildings ♥ Waarbij we onbeschaamd naar Magic Magic Mike gaan kijken ♥ Even naar de Starbucks rijden voor Java Chips frappucino’s. #wehaveneeds ♥ Zien dat je artikels massaal gelezen en gedeeld worden ♥ Nog meer gaan houden van schrijven ♥ Schrijven over m’n tweelingzusje ♥ Schrijven over mijn hond en kat ♥ Schrijven over reizen: Mexico, Griekenland, Nieuw-Zeeland ♥ Schrijven over typische vrouwendingen: zomerse vrouwenproblemen, herkenbare lang-haar situaties en make-up lovers ♥ Schrijven over mijn ultieme passie: over megacoole loopwedstrijden en de Color Run ♥ Schrijven over MIJN dagelijkse problemen: wat willen supergezonde eters écht niet meer horen en dingen die mensen die veel afgevallen zijn zeker zullen herkennen ♥ Maar ook: schrijven over ice cream sandwiches. Ow yeah. ♥ Als Apple-fangirl een artikel over Apple mogen schrijven ♥ En verder: schrijven over festivalbandjes, de Albert Heijn, middelste kinderen, Friends,… ♥ Kortom: schrijven over VANALLES ♥ Vertrekken met een triestig gevoel want het is gedaan ♥ Maar het allerbelangrijkste: de redactie verlaten met een ervaring die ik nooit zal vergeten! ♥ En ook met een awesome Newsmonkey-tas! ♥ En bovendien: onderweg naar huis alles al missen met traantjes in de ogen dankzij de lovende commentaren ♥

Je ziet, het was dus FAN-TAS-TISCH. And I loved every minute of it!

1

11825099_10207166735023772_8111632759174371360_nkopie

image1kopie

Ohja, ik trakteerde de Newsmonkeys nog op deze epische Oreotiramisu. En ’t werd blijkbaar geapprecieerd! #oreomadness 😉

image2-3

Schermafbeelding 2015-08-13 om 15.20.26

Schermafbeelding 2015-08-13 om 11.10.47

Niet al mijn geschreven artikels staan op dit moment op Newsmonkey. Ik verzamel ze allemaal op een extra pagina, deze wordt steeds aangevuld naarmate mijn artikels op de website verschijnen. Stay tuned! 😉

 

Een gedachte over “Newsmonkey Business

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s