Wat als … Iets met FoodPorn…

Hoe mooi zou het leven niet zijn als we gewoon zouden kunnen eten wat we willen? Om de één of andere duistere reden werd plots die vraag gesteld tijdens mijn stage bij Newsmonkey. Al gauw werden er woorden geroepen als: pasta! Koffiekoeken! Gesmolten kaas bij alles! Toen zei ik ook de epische woorden: Java Chip Frappucino’s van de Starbucks en zo geschiede, een uurtje later zaten we allemaal aan de Java Chips. Zeven wel te verstaan. JA, ZEVEN!

De dag daarna heb ik letterlijk twee uur lang naar foto’s van de meest zotte ice cream sandwiches gezocht. Ook voor die eerder vernoemde stage. Het heeft mij elke vezel in mijn lijf gekost om NIET naar de winkel te lopen om er ééntje te gaan halen. En nog zo iets: hoe mijn laatste stagedag er zou gaan uit zien wist ik niet, maar ik wist wel twee weken voordien al dat er sowieso Oreotiramisu gegeten zou worden; En zo geschiedde, het werd zelfs diabetes in a bowl genoemd. Het mag dus duidelijk zijn, het is niet omdat ik een gezond voedingspatroon heb, dat ik niet euhm… Een beetje té veel naar food porn kijk en er aan denk. OEPSIE! Kortom: hoe zou mijn dag er uit zien als ik alles zou kunnen eten wat ik maar wil, zonder één grammetje bij te komen? Wel euh… Als je honger hebt, lees zeker niet verder because I wanna do bad things with carbs. 😉

ONTBIJT

Ontbijt

Ik zou mijn dag starten met 100% zoetigheid! Croissants (ik zal flexibel zijn: elk soort koffiekoek is goed!), wafels of pannekoeken… Yup, de dag goed begonnen is half gewonnen. Ik zou er denk ik ook wel een portie fruit bij eten. Voor de vitaminen. En een schandalige portie Nutella.

LUNCH

Lunchkopie

Daarnaast zou mijn Tupperware-leven nogal eens een upgrade krijgen! Een gevarieërde sandwich, een rijkelijke pastasalade of een goed gevulde wrap, het kan allemaal! Mijn lunchpauzes zouden nogal eens een feestje worden!

DINER

Dinerkopie

Ik ben een praktisch een vermomde Italiaanse! Niks hamburger of friet, give me all the Italian food! Ook hier doe ik niet moeilijk: een pizza met zalige toppings, pasta met roomsaus of een ovenschotel, het is allemaal mogelijk. Onthoud alleen #everythingcheeeeeeese

DESSERT

Dessert

Dit zou echt sowieso mijn topmoment van de dag worden. Ik kan wegdromen bij dessertkaarten! Eigenlijk zou ik hier een ellendig lange lijst voor kunnen maken, maar voor nu houd ik het bij een cherry brownie, een epische ice scream sandwich (moest ik ooit mijn geliefde Ben&Jerry beu zijn. As if…) of een M&M-Oreo-Cookiebar.

TUSSENDOOR

Tussendoor

Moest ik ondertussen toch nog honger krijgen (het zal eerder een goestingske zijn), zijn dit mogelijke winnaars: een “bescheiden” nachoschotel, Nutellakoekjes of een bananenmilkshake.

Oh well, it would be a wonderful world… 😉 En het mag duidelijk zijn, na één week swingt mijn cholesterol de pan uit en heb ik waarschijnlijk al diabetes ontwikkeld. Laat ik het dus maar toch bij m’n gezond potje houden. Denk ik… 😉

En jij? Wat zou jij eten? 🙂

Bron afbeeldingen: Instagram, Pinterest

6 gedachten over “Wat als … Iets met FoodPorn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s