London – Foodsies

Oké, wat ik vorige week in Londen allemaal heb uitgestoken hebben jullie maandag al kunnen lezen! Ik heb nog altijd een sport/foodblog, tijd om dus eens nader te bestuderen wat ik in Londen gegeten heb! 😉

Uiteraard heb ik mijn Tupperware-doosjes niet meegesleurd over het kanaal. Een citytrip staat bij mij ook altijd gelijk aan lekker eten (en een Starbucks of twee. Of drie). Ontbijten deden we op de Air BnB: granola met melk. Basic, maar een goede én lekkere basis voor onze stevige dagen! En daarbij, ik zal mij tijdens mijn strandvakantie wel op de pancakes gooien… 😉 ’s Middags aten we sandwiches en we gingen ook altijd wel ergens een koffietje drinken. Need. Caffeine. En het was ook niet altijd Starbucks, Costa was ook heel lekker! Ohja, hint: de Lemon Vanilla Frappucino van Starbucks is een schandaal. Als in: schandalig lekker. Ik zou niet weten van waar ik dat weet! 😉

 Food2

’s Avonds was het dan tijd voor het betere werk: ik had op voorhand al een paar leuke adresjes opgezocht. De keuze is gevallen op Franky & Bennies, Garfunkels en Bella Italia. Een yummie menukaart voor schappelijke prijzen, dik oké! Maandag koos ik voor een Grilled Chicken Pitta gevolgd door een Eton Mess (yup. Dessertmens!) , dinsdag voor een hamburger en woensdag werd het Pollo Formaggi al Forno. Ik krijg er al terug honger van naar de foto’s te kijken! Donderdag kwam het er ook eens van: ’s middags onderbroken we onze shoptrip in de McDonalds en ’s avonds at ik na de Nike Run Club nog een heerlijke wrap met eend van Prèt à Manger en ik was een gelukkig mens. Vrijdag sloten we het tripje af zoals we het begonnen zijn: bij Frankie & Benny. Ik wist écht niet wat kiezen maar uiteindelijk werd het de F&B Meatballs Spaghetti. En ik proefde dat het goed was! 😉

Food1

Je ziet het dus, ik heb de afgelopen week niet echt op mijn gezonde voeding gelet, maar het was nu ook geen geval van “alle remmen los”. En da’s best oké, want ik ben er zaterdag opnieuw gezond ingevlogen met een portie havermout, terug de gezonde draad oppakken voor de strandvakantie. 🙂 Ik was de voorbije twee weken de motivatie voor het gezonde eten wat kwijt, maar ik ben nu terug voorzien van een extra portie, let’s do this!

 

Een gedachte over “London – Foodsies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s