London – Shoppings

Yup. Can’t leave London without shopping! Wat kocht ik allemaal? Wel … Dit!

DSC_0119

VICTORIA’S SECRET – BOND STREET

Woensdag was er onverwacht ook nog een klein shopmomentje: de flagship store van Victoria’s Secret! Ik huppelde weer door Bond Street op weg naar the mothership. Het is ondertussen al de derde keer dat ik de winkel bezoek (ook al in april en december 2014), WIJ HEBBEN EEN WINKEL NODIG IN BELGIË! 😉 Ik kijk nog steeds mijn ogen uit in de prachtige winkel en droom van zelf eens een keer in de Fashion Show te lopen (euh… oké, schrap dat laatste… 😉 ). Na heel wat getwijfel, gekwijl en gedroom verliet ik de winkel met een PINK drinkfles, een PINK shirt en een BH van Victoria Secret. Like duh! 😉

Primark1 Primark2

PRIMARK

Donderdag was dan eigenlijk dé grote shopdag: bij Primark kwam ik de winkel terug buiten met een goed gevulde zak (en de schade blijft bij Primark eigenlijk altijd wel wat beperkt). En er zat wat vanalles in die eerder vernoemde zak: een kleedje, een T-shirt, nog wat meer lingerie, juweeltjes, haaraccessoires en wat nieuw overschatting beddengoed mét bijhorende sfeerlampjes. Qua kleding vond ik niet echt mijn smaak. Jammer genoeg waren sommige stukken al uitverkocht in mijn maat. Why God, why???? 😉

DSC_0117

NIKE TOWN

Naast de Victoria Secret heeft London nog zo’n mothership voor mij: de Nike Town op Oxford Street. Inderdaad, geen store maar een Town. De Nike winkel op de Meir verbleekt erbij! Echt het nirvana voor een fitgirl like me! Ik schrapte er volgende zaken van mijn wish list: een roze ‘Just Do It’-topje en een zwarte ‘Just Do It’-legging. Het was zelfs de laatste legging in mijn maat, hip hoi! 😀

Victoria's Secret

VICTORIA’S SECRET – WESTFIELD

Vrijdag liet ik mij nog eens vangen bij Victoria’s Secret, maar deze keer in de winkel in Westfield (please, een winkel in België, pretty please?). Een PINK-legging (yup, ik zal deze winter zeker geen koude beentjes hebben!) en een Victoria Secret lounge T-shirt. Tot mijn grote verbazing kreeg ik aan de kassa nog een gratis duffle bad én drinkbus van PINK. Dubble score dan zeker? 😉

DSC_0114

HOLLISTER

Ik spotte uit mijn ooghoek ook nog een Hollister. Hier in België moet ik al naar Wijnegem voor een filiaal te vinden dus ik nam snel een blitsbezoekje. Aangezien mijn favoriete hoodie onlangs overleden is in een tragisch wasmachine-ongeval kocht ik hier een opvolger. En dat was het! En ohja… Nog twee doosjes thee… 😉

En jij? Wat vind jij van mijn aankopen? Of ben je ook al op shopping spree in Londen geweest? 😉

Maandag komt mijn laatste stukje online, de London Running. Save the best for last hé! 😉

5 gedachten over “London – Shoppings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s