Happy Thoughts – Augustus 2015

Vandaag is het twee september. Dat betekent maar één ding: tijd om mijn geluksmomentjes van augustus eens op te sommen! 🙂

Ik liep nog steeds een fantastische zomerstage bij Newsmonkey ♥ De epische Oreotiramisu die ik trakteerde op mijn laatste stagedag ♥ En ondertussen mijn artikels beetje voor beetje op de website zien verschijnen ♥ Een uitje naar het Q-Beachhouse ♥ Beseffen hoe belangrijke sommige vriendschappen zijn ♥ Een last-minute citytripje naar LondenHet Londense eten ♥ Shoppen in LondenLopen in Londen

1

In Londen tot het besef komen wat een belangrijke levensstijl is voor mij ♥ En dus ook een nieuwe portie motivatie vinden om de healthy lifestyle terug met beide handen vast te nemen ♥ Mijn kommetje havermout na vijf dagen Londen ♥ Maar ook mijn kommetje havermout na de sapdetox ♥

2

De vernieuwde kijk op m’n lichaam na de sapdetox ♥ Een aantal looprecords breken ♥ Mijn vakantie die nu écht, écht wel nadert ♥ Vermeld worden op Snow White Glamour ♥ En ook op Happy Food and Moving Feet ♥ Dat ik dan blijkbaar een inspiratie ben voor andere mensen 😉 ♥

3

Yup, het lijkt wel een maand vol bezinningsmomenten. 😉 En weet je wat? Ik kan niet wachten om te zien wat september mij gaat brengen! 🙂

Wat waren jouw geluksmomentjes deze maand?

2 gedachten over “Happy Thoughts – Augustus 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s