A Day Well Spent

Afgelopen zaterdag deed ik iets héél erg leuk! Het stond al een tijdje gepland: een meet-up met collega blogster Heleen van HappyFoodandMovingFeet. Wij zijn trouwe volgers op Instagram en haar blog staat in m’n must read list (en ik stel voor dat jullie ook doen! 😉 ). Hoe verliep deze megageweldige dag?

Heleen is een lucky bastard die aan de kust woont, dus al snel werden plannen gesmeed om 1. Een rondje te gaan lopen mét zeezicht (hallo??!! 😉 ) en 2. Mosseltjes te gaan eten. Uiteindelijk zijn de plannen euh… Lichtjes veranderd.

Ik vertrok thuis met m’n sportzak bij de hand (fitgirl, woehoe!) en mooi op schema bolde ik richting ’t zeetje. Uiteraard was ik zo slim om de regen mee te nemen, het moment dat ik de auto parkeerde viel de regen met bakken uit de lucht. Dankjewel België… Ik ontmoet uiteraard Heleen (eerste reactie: amaai, jij bent groot 😉 ) en overschattige Boy. Yup, ik maakte al snel twee vriendjes. 😉 Ik krijg al snel een Cookies & Cream Questbar in m’n handen geduwd. Wauw, dankjewel! Die gaat met veel smaak opgesmikkeld worden! Ondertussen blijft de situatie er euh… Vrij grijs en nat uitzien. We besloten dan maar, om net zoals elke verstandige vrouw, naar Oostende te trekken voor een euh… Andere soort cardio: shopping it is!

DSC_0011 IMG_0314

We zijn van start gegaan met een overhéérlijk ijsje. Want het is never nooit te koud voor ijs! 😉 Tijdens het shoppen werd er enorm veel gepraat en gelachen, het klikte écht (gelukkig maar!). Kleine side note: het moment dat we toegekomen zijn in Oostende heeft het geen ene druppel meer geregend, grrrr!

DSC_0008COK8U4tUcAEka9-kopie

Na een tijdje ploffen we neer in een schattige koffiebar waar we beiden refuelen met een lekkere latte. We bezoeken nog wat winkeltjes en uiteindelijk is het moment van de mosseltjes aangebroken! Na een kleine miscommunicatie met het personeel. Wij dachten eerst een beetje te aperitieven met een rosétje en vijf minuten later werden er al twee dampende mosselpotten voor onze neuzen neergezet, oepsie! De mosseltjes waren wél overheerlijk, yummie!DSC_0009

IMG_0315

Doorheen onze shopsessie was de zin om toch nog te gaan lopen groot geworden. Als in: héél groot. Uiteindelijk trekken we na de mosseltjes toch nog de loopschoenen aangetrokken en hebben we –driewerf hoera voor ons- nog een avondloopje weten neer te zetten. En het was geweldig! Lopen op de dijk met een béééééétje veel zeewind en Boy liep vrolijk met ons mee. Yup, die mosseltjes zijn er al terug afgelopen (we wish 😉 )! Kan ik dit niet elke dag doen aub? Uiteindelijk bol ik om half tien terug naar huis, met een big smile op m’n gezichten een leuke herinneringen aan deze day well spent. Ohja, en ook nog een beetje zand in m’n haar. 😉

IMG_0324 IMG_0323

En voor wie het nog wil weten: de shopping was na m’n Londentripje zeer onschuldig met een snoezig bloesje van Vero Moda en een blazer van de H&M. 😉

To be continued! 😉

5 gedachten over “A Day Well Spent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s