Leaving For Paradise: Project BikiniBody Update 3.0 & Hillside Sporty Plans

Yup. Na exact 127 dagen aftellen is het morgen eindelijk zo ver! Binnen exact 9 uur en 55 minuten zal het vliegtuig opstijgen richting Hillside Beach Club in Turkije. En het fantastische nieuws daar bij? Ik zit op dat vliegtuig! 😉

Ik heb het al eens over mijn zomerlijf-voorbereidingen gehad. Meer dan één keer zelfs. Ik begon eind mei aan de ‘holidayprep’ en het was hard werk. Maar het resultaat mag er bést wel zijn! Tijd om dus nu nog een final round up te maken. Wat is er sinds de laatste update gebeurd?

PROJECT BIKINIBODY UPDATE 3.0

Ik ben blijven lopen en heb ook nog eventjes de monthly calendar van Blogilates erbij genomen. Het lopen was niet elke week even intensief als ik zou willen, maar rustdagen waren tijdens mijn zomerstage/studentenjob dan ook meer dan welkom. Het enige waar ik mij een béétje schuldig over voel? De laatste vier weken heb ik geen 10 km meer gelopen, maar oké. Ik kan er mee leven. 😉 Daarnaast bleef mijn dagelijkse fitgirl-kwartiertje in de running. Een minuutje planken, dertig hip twists en de Blogilates Really lLike You Squat Challenge werden elke avond trouw gedaan, met uitzondering tijdens de citytrip naar Londen.

Ook qua voeding ben ik ‘flink’ geweest. You can’t out-exercise a bad diet en mijn diet was vrij gezond. De wekelijkse treat in combinatie met gezonde voeding was een ideale combinatie om af te vallen en toch mentaal te kunnen volhouden. Tijdens de citytrip naar Londen heb ik genoten van het lekkere eten en gelukkig had dat geen negatieve invloed op de weegschaal. Life as it should be… 😉
Voorkant

Het allerbelangrijkste? Ik deed ook nog een sapdetox om mijn lichaam eens te detoxen. Dat bleek een goed idee. Mijn metabolisme leek terug beter mee te werken. Ik bleef namelijk voor de detox een drietal weken op hetzelfde gewicht hangen. De sapjes zorgen dus voor een nieuwe kickstart. Toch behaalde ik mijn streefgewicht niet (die verdomde 2 kg!) maar ik ben méér dan tevreden met het resultaat in de spiegel! Mijn lichaam is fit, strak en gezond, driewerf hoera!

Het mag duidelijk zijn, ik heb nog nooit zo goed in m’n vel gezeten als nu en I’m ready to rock a bikini! 😉

Zijkant 

HILLSIDE FITGIRL PLANS

En wat nu? Fitgirl zeven dagen on hold? Nope!

Uiteraard heb ik m’n loopschoenen toch nog in m’n overvolle koffer weten te proppen. Ik ga niet – zoals mijn vorige vakantie- elke dag om 7 uur uit m’n bed rollen om te gaan lopen, maar ik weet nu al dat ik me onrustig ga voelen als ik zeven dagen lang ga niksen. Ik ga me niet ‘verplichten’ om te gaan sporten, maar ik neem me voor om drie dagen de loopschoenen aan te trekken. Waarschijnlijk op de loopband (dankjewel airco) maar ik ga ook wel eens de mooie natuur van Hillside al lopend bewonderen. Pluspunt: het hotel noemt niet voor niets HILL-side dus het zal een intense workout worden voor m’n beentjes en billen. Minpunt: het zal een intense workout worden. 😉

Daarnaast zal ik ook wel eens gaan ‘proeven’ van het enorme sportaanbod en er staat ook een snorkelsessie op de planning (horen jullie niet meer van mij, dan ben ik opgegeten door een haai ofzo… 😉 ).

IMG_9531IMG_9533

En foodwise? Wel… Hillside staat niet voor niets bekend als één van de beste hotelkeukens in Turkije.Ondertussen is het al de derde keer dat ik er verblijf, I know the good stuff by now. Ik heb m’n foto’s van vorig jaar om het te bewijzen, die yummieness hier onderaan dus. 😉 Het zal een combinatie worden van genieten van gezond eten maar ook evengoed schuldvrij genieten van niet-zo-slank-voer. Uiteindelijk ben ik op vakantie dus ik ben niet van plan om zeven dagen lang alleen maar sla te knabbelen. Maar ik heb evengoed geen zin om m’n harde werk zo maar overboord te gaan gooien. Zeven dagen compleet los gaan in een buffet is niet zo ondersteunend voor een zomerlijf. 😉 Wat ben ik van plan? Ik kickstart m’n dag met yoghurt, fruit en muesli met een koffiekoekje of pancake on the side. Het middagmaal worden groentjes met mager vlees (halleluja aan het overheerlijke groentebuffet!). Het gaat er toch overdag té warm zijn om echt totally crazy te gaan tijdens het buffet. En het diner? Dat is vrij in te vullen. Mezelf kennende dus met pasta en dessertjes. 😉

Food

Yup, ik kijk er naar uit! Kan dat vliegtuig nu al niet vertrekken? 😉

I’m out!

2 gedachten over “Leaving For Paradise: Project BikiniBody Update 3.0 & Hillside Sporty Plans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s