PARADISE LIFE – The Beginning

Wuhu! Paradise Life called, and I answered! 
Een nieuwe ervaring op Cross Media Girl On The Run, ik blog nu live vanuit het paradijselijke oord dat Hillside Beach Club noemt. Het is nog altijd even fantastischmegageweldig zoals vorig jaar. Ik kan hier nog een heel verhaaltje gaan neerzetten over het hotel, maar uiteindelijk zegt een beeld altijd meer dan duizend woorden (en ik zou duizend tot de honderste woorden kunnen schrijven). En hier zijn al een paar zalige foto’s voor jullie! 😉

Een vroege ochtend op Brussels Airport met een vlucht die om 6u15 over de startbaan raasde. Het werd een Starbucks-ontbijtje, yummie! Tijdens de vlucht zat ik -uiteraard- aan het raampje en schoot ik ook nog een mooi plaatje (standaard vakantiefoto!).DSC_0002kopieIMG_0455kopieDankzij die vroege vlucht kwamen we omstreeks 13 uur aan in de Hillside Beach Club, waar we nog onmiddellijk konden aanschuiven bij de lunch. Ik smulde van een héérlijk gezond bordje! Nadien vielen onze monden open, één van mijn vrienden in het entertainment-team bezorgde ons een ongelofelijke fantastische roomupgrade, thanks hun! We kregen twee tegenover elkaar liggende kamers with a view like whoah!

DSC_0110kopie DSC_0012kopie DSC_0005kopie

Daarna is het uiteraard uitpakken geblazen om dan te bekomen bij het zwembad. Met een loopboekje natuurlijk, want never not running! 😉 Enfin, uitrusten… Na een half uur word ik van m’n ligbedje gesleurd door de eerder vernoemde sweetie pie die de roomupgrade regelde. Tijd voor boogschieten! May the odds be ever in favour! En dat waren ze, want ik schoot onmiddellijk in de roos (en dat was ook m’n topmomentje voor de rest van de tijd).

DSC_0017kopie IMG_0469kopie

De avond breekt aan en ik haal m’n make-up en haarstylingkunsten boven die me een mooi plaatje opleveren. Op vakantie durf ik wel eens mijn best doen. 😉 Ik geniet weer van een gezond bordje eten, gevolgd door een bescheiden dessertbordje met drie puntjes taart. De balans is in evenwicht en ik geniet van elk stukje slank of nietzoslank voer dat ik hier binnenspeel!

IMG_0481 DSC_0040kopie

Tenslotte genieten we nog van een Michael Jackson show, gevolgd door yup, een filmpje op het strand: Age of Adeline. Beach life enzo! 😉 Uiteindelijk rollen we om half één ons bedje in.

DSC_0059kopie DSC_0103kopie

De wekker rinkelt alweer om 7 uur ’s ochtends en ik knal er een intensieve 6 km uit. Berg op en berg af, mijn beentjes hebben het zwaar te verduren gehad! Maar dat resulteerde wel in deze mooie melding van m’n Apple Watch:

IMG_0482kopie

IMG_0496 IMG_0489kopie

Ik check ook nog even of mijn bikini body nog intact is en yes! Het is er nog steeds! Mijn ontbijtje heb ik dus meer dan verdiend, met als afsluiter een chocoladebroodje (remember die balans 😉 ). En dan is het weer zonnen geblazen!

IMG_0498kopie IMG_0507

Tijd voor een smoothie! Ik dronk de heerlijke bessensmoothie die jullie in de rechterbovenhoek kunnen zien. Lunch was ook weer een overheerlijke bordje groenten met kip en twee broodjes.

DSC_0107kopie DSC_0110kopie

En voila! Tijd om m’n blog af te sluiten en mij nog eens om te draaien in de zon. 😉

I’m out! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s