PARADISE LIFE – Still going strong

Joehoe! Ik ben nog steeds aan het genieten van het paradijselijke leven in Hillside Beach Club. Tijd voor een nieuwe update! 😉

Vrijdag werd nog afgesloten met een heerlijk gezond avondmaaltje, gevolgd door een euh… Iets minder gezond bezoekje aan het dessertbuffet. Kwestie van de balans in evenwicht te houden. 😉 Daarna volgde de prachtige avondshow “Power to Believe”.

IMG_0622IMG_0621

Na de show konden we nog terecht op de Gala Night. Dresscode: dress to impress. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen, een gouden glitterkleedje was het resultaat: va-va-voom! Het was dus dansen, dansen, dansen geblazen en uiteindelijk rolde ik omstreeks drie uur ’s nachts mijn bedje in, oepsie! 😉 IMG_0619

IMG_0620

 Zaterdag stond er dus begrijpelijk geen ochtendloopje op de planning. Rechtstreeks naar het onbijt waar ik geniet van muesli, toast met spek en tomaat en een croissantje nog aan toe. Daarna trekken we terug naar het zwembad, er moet gewerkt worden aan dat bruine kleurtje!
IMG_0623

Ik neem er wat passende lectuur bij en ook nog een verfrissende fruitsmoothie on the side, yummie! Het middagmaal is dan weer een portie gezond, aangezien het ontbijtje toch een beetje overweldigend was. 😉  IMG_0624 IMG_0589 IMG_0626Toch heb ik nog iets nuttig gedaan buiten zonnen! 😉 Wat was mijn “workout of the day“? Zwemmen! Gewapend met mijn Go Pro trekken we naar Silent Beach, een afgelegen strandje van het hotel en het is er heerlijk vertoeven. Het water was aangenaam warm en bijzonder helder, wat mij de volgende zeemeerminachtige plaatjes opleverde:

IMG_0627 IMG_0628Bij het buffet geniet ik van een bordje gezond voer (die duizend soorten groenten!!) maar ook van een overheerlijk bordje desserts. 😉 Zaterdagavond stond er nog een feestje op het programma maar toch eindig ik al vroeg in m’n bedje.

Zondagochtend kan ik dan ook fris en monter de loopschoenen aantrekken, wuhu! Na een korte 4 km houd ik het voor bekeken en veranderd de dag weer in eat, beach, sleep, repeat! 😉

IMG_0576

Uiteraard hou ik het weer gezond (het is dan ook zo yummie) en heb ik mijn genietmomentje bij het buffet. De avond wordt nog afgesloten met een Pina Colada, morgen weer een nieuwe dag voor de boeg!

IMG_0593

IMG_0609kopie Aangezien ik gisteren een ochtendloopje deed, besluit ik om deze keer wat langer te slapen. Ik neem een iets steviger ontbijt: muesli, toast met spek, een beetje omelet met groenten en een koffiekoekje. Waarom? Omdat ik een energievoorraadje aanleg om de Jamaican dance te volgen. Ik heb totaal geen idee wat er mij te wachten staat, maar er zal zeker met de booty geshaket  worden. Het was een heerlijk uurtje dansreggae en met het paradijselijke uitzicht was het zeker de moeite waard!IMG_0613kopieIMG_0616 Zo, een update tot hier. Nu ga ik verder genieten. Beach days baby! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s