PARADISE LIFE – All Good Things Come To An End….

Yup. Ik schrijf deze blogpost tussen het inpakken door… De allerlaatste avond breekt aan. Morgen om 08:00 verlaten we Hillside Beach Club, untill next year dan! 😉 Wat is er ondertussen nog gebeurd?

Na de heerlijke Jamaican Dance lesson is het tijd voor de lunch! Een bordje gezond voer gaat er nu zeker vlotjes in! In de namiddag ga ik nog eens boogschieten, move over Katniss! Wie is er trouwens al jaloers op m’n tan? 😉 Bij het avondeten geniet ik weer van lekkere groentjes maar ook van mijn standaard bordje desserts. Ja, dat is Oreo-chocomousse! 😉

IMG_0652 IMG_0659kopie

Het diner werd gevolgd door weeral een prachtige dansshow, Haute Couture. Mijn fototoestel stond niet stil en dat leverde best wel mooie plaatjes op. Na de show bewerk ik nog snel de foto’s, onder het genot van een cocktail. Daarna is het bedtijd, want dinsdag staat er weer een ochtendloopje op het programma.

DSC_0003 DSC_0125kopie DSC_0056

Het is en blijft heerlijk lopen met het strand op de achtergrond. Ik val uitgehongerd het ontbijtbuffet binnen. Tijd om wat te eten, want in de voormiddag pikken we ook nog een Zumba-lesje mee. Jaja, deze vakantie heb ik duidelijk niet veel stilgezeten. 😉

IMG_0683 IMG_0693

Na de standaard verfrissende fruitsapjes of smoothies trekken we dan ook naar het buffet voor de lunch. En dan is het weer een standaard vakantiedag: zonnen, zonnen en nog eens zonnen! 😉 Ohja, ik deed weer opnieuw een lesje boogschieten, dinsdag was dus écht wel m’n sportdagje! 😉

DSC_0010kopie

Na het diner -waar ik trouwens de meest smeuïge cheesecake ooit heb gegeten!- staat mijn lievelingsshow op het programma, Aegan: een Turks liefdesverhaal. Echt een wondermooie show, ik heb hem nu al voor de derde keer mogen aanschouwen en het blijft keer op keer een plezier om naar te kijken!

DSC_0018kopie

DSC_0116kopie DSC_0053kopie

De dag sluit daar zeker nog niet af, want wordt een pub night georganiseerd. In een gekke bui geef ik mij op om het bierspel te spelen en drie keer raden wie er gewonnen heeft… 😉 Mijn prijs? Een boottocht voor twee personen. Jammer genoeg ga ik deze niet meer kunnen gebruiken, maar dat geeft me wél het perfecte excuus om volgend jaar zeker en vast terug te keren. 😉

DSC_0020kopie DSC_0173kopie

Met de vieze nasmaak van het Turkse Efes-bier (BAH!) kruip ik m’n bedje in, zo kan ik woensdag om 8 uur nog een lesje yoga meepikken op de Silent Beach. Ja hoor, met zo’n uitzicht wakker worden tijdens een les yoga, ik kan écht nog wel een yoga-girl worden! Bij het ontbijtbuffet trakteer ik mij dan ook op de overheerlijke pancakes! En dat prutje in het potje (nee, niet de Nutella) is omelet met groenten, kwestie van de vitamientjes niet te vergeten! 😉

IMG_0744

De rest van de dag pikken we nog zoveel mogelijk zon mee, het is immers de laatste dag. En nu zit ik hier, 95% ingepakt. Huil. Straks ga ik nog eens goed genieten van het buffet (ook de dessertjes ja! 😉 ), en gaan we de avond al feestend afsluiten op de Beach Party.

Can’t wait! 😉

2 gedachten over “PARADISE LIFE – All Good Things Come To An End….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s