Sporty Tinder?

Jongens (en meisjes en dames en heren), ik heb weer iets nieuws ontdekt! Een cross mediale uitvinding voor fitpeople like me! En ik heb het uitgetest, in het kader van “de blog”… 😉

1

Ik heb het over Sprinter, een applicatie ontwikkeld door Bjönr Borg. Het doel? Tinder voor sportmensen, dus eigenlijk een ‘vind-je-workoutbuddy’. Het instellen van de applicatie gebeurt heel snel en eenvoudig. Je meldt je aan via Facebook en je bent al vertrokken.

Daarna moet je nog je favoriete sport selecteren. In mijn geval dus lopen (UITERAARD), maar meerdere sporten zijn mogelijk. Ohja, pas ook eventjes je omgeving aan. Anders krijg je mensen van overal ter wereld, niet zo handig. 😉

2

In deze applicatie draait het ook rond de energy points. Die kan je verdienden door actief te zijn. Very clever, want je activiteit wordt berekend via je smartphone. Deze punten heb je nodig om mensen een hartje te geven, ofwel: te kunnen liken. De boodschap is dus duidelijk: move your ass and give a like! 😉

Voor mij is het duidelijk: goedgekeurd! Dus neem je smartphone en download die handel! 😉

 

9 gedachten over “Sporty Tinder?

      1. Dacht al dat ik hem niet vond.. Jammer! Kzal me moeten een iphone aanschaffen 😀 btw: je hebt er een fan bij! Ik blijf je zeker volgen 😉 #dankuFlair

        Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s