Disneyland Paris Half Marathon, I’m In!

Ik ben al talloze keren in Disneyland geweest. Serieus. De afgelopen drie jaar ben ik er al vijf keer geweest. Aan het aantal Disneyland kinderfoto’s die hier in huis rondslingeren weet ik dat ik al van kleins af aan een fervent bezoeker was. Maar wat heb ik nog nooit in Disneyland gedaan? Gelopen.

Afgelopen dinsdag was best wel een vrij opwindende dag voor mij. Buiten het feit dat ik in de Flair stond, openden ook de inschrijvingen voor de Disneyland Paris Half Marathon. Een halve marathon die op mijn Running Wishes staat.

Met andere woorden: dinsdag belde ik stipt om negen uur naar de reserveringslijn. Na vijftien minuten wachten kreeg ik een dame aan de lijn. Een dame die mij vertelde dat “de systemen nog niet klaar zijn”. En ze haakte in. WHUT?

Ik belde dus onmiddellijk terug en voilà… Na toch wel 57 minuten telkens die drie dezelfde ellendige Halloween-liedjes aan te horen (via twee telefoons dan nog nota bene!) was het zo ver: ik heb geboekt! Missie: volbracht! Zondag 26 september 2016 om 07:00 loop ik m’n aller-, aller-, allereerste halve marathon. In Disneyland Parijs. HELL YEAH!

Ik weet nog niet veel. Wie gaat mee supporten? No idea. Hoe gaat de training verlopen? Geen flauw benul. Maar ik weet nu al dat ik het megageweldig ga vinden, en wel hierom:

  1. Disneyland Parijs is mijn happy place. Lopen is mijn passie. Die combinatie gaat werken!
  2. Ik hou van fun runs. Lopen hoeft écht niet saai te zijn (de Antwerp DVV Short Run 5K waren de allersaaiste 5K die ik ook gelopen heb. En daar tel ik de loopjes op de loopband bij.)
  3. Ik hou van Disneyland Parijs (moest je dat nog niet weten).
  4. Ik kijk er nu al naar uit om te beginnen trainen (but first things first: de 15K afronden 😉 ).
  5. Ik zal tijdens de training hoogst waarschijnlijk één meerdere keren vloeken en sakkeren. En mij afvragen waar ik weer in godsnaam aan begonnen ben. Maar niet. Nooit. Tijdens de halve marathon. Die 21,5K gaat puur genieten worden.
  6. PARIJS.
  7. Ik ben al aan het nadenken over mijn post run Die halve marathon zal toch wel wat calorieën verbranden hé? Dat tekort moet aangevuld worden! 😉
  8. We vertrekken in het park. Life experience! Whootwhoot!
  9. En de finish is nog top secret. SPANNEUND!
  10. Ohja, zei ik al dat het in Disneyland Parijs is? 😉

En uiteraard, zoals altijd: keep you posted! 😉

DSC_2878

Bron hoofdingsafbeelding: RunDisney.

6 gedachten over “Disneyland Paris Half Marathon, I’m In!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s