8 onmisbare dingen die in je sporttas zouden moeten zitten

Gemiddeld zo’n twee keer per week dender ik over de Meir in Antwerpen, beladen met mijn sporttas. Nu ik zelf terug wat meer in de fitness te vinden ben (om te lopen, niet om te liften! 😉 ) lijkt het mij wel leuk om een blogpost te schrijven over de 8 onmisbare dingen die in je sporttas MOETEN zitten. En dan heb ik het niet over sportkledij (obviously) of een deo (Ha. Ha.). 😉

  1. Make-up doekjes. Ik heb standaard een pakje in mijn sporttas zitten. Vaak maak ik de ochtend nog snel-snel m’n sportzak klaar en dan dreig ik dat wel eens te vergeten. En no woman wil in de fitness staan met een bezweet gezichtje met uitgelopen make-up (the horror!)
  2. Aansluitend op die make-up doekjes: droogshampoo! Ik geef het toe: ik wil absoluut niet douchen in de fitness. Ik neem gewoon de trein terug naar huis en douche mij thuis. In mijn eigen douche. Met hopen Rituals doucheschuim. Maar terug naar de kwestie! Droogshampoo dus. Om snel eens door je haar te spuiten, kwestie van iets frisser te zijn. 😉
  3. Body mist. Héél handig om snel wat frisser te ruiken zonder dat je écht parfum spuit. Want parfum en zweet: ieuwl! Tip: de body mist van Victoria’s Secret bevatten aloë vera, superverfrissend!
  4. Een hoodie. Nadat ik van de loopband gestapt ben, loop ik toch nog wel een half uur met een rood hoofd rond. Om toch te voorkomen dat ik zomaar terug naar buiten loop en verkouden wordt, trek ik toch dapper een hoodie aan. In de sporttas dus!
  5. Een paar workout sokken. Nog zoiets dat snel, snel vergeten kan worden. Gebeurde mij één keer, maar nu dus niet meer.
  6. FOOD! Daarmee bedoel ik geen vijfgangendiner (niet dat ik je wil tegenhouden!) maar een simpele snack: een stuk fruit, een mueslireep, een eiwitreep… Whatever suits you. Want je weet maar nooit wanneer de post workout honger gaat toeslaan (en in België: wanneer ik met de trein terug thuis sta. 😉 ).
  7. Een mobiele oplader. Echt. Want niets zo irritant wanneer je de batterij van je smartphone leeg is. Hoe ga je naar je workout playlist kunnen luisteren? Hoe kan je die workout selfie maken om te sharen met de hele wijde wereld? Inderdaad.
  8. Pleisters. Een ongeluk is sneller gebeurd dan je denkt. Zéker op de loopband! 😉

 Ja, ik loop dus toch wel een paar keer per week rond als een muilezeltje met een idioot grote sporttas. 😉

Bron afbeelding: StockSnap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s