Happy Thoughts – Oktober 2015

Een nieuwe maand, dat betekent maar één ding: tijd om mijn geluksmomentjes van oktober eens op te sommen! 🙂

Mijn Newsmonkey-verhaal dat maar blijft duren ♥ Dus ook in oktober heb ik hele leuke artikels mogen schrijven ♥ Het absoluut fantastische, géwéldige nieuws dat ik bij Newsmonkey mag blijven werken. Zoveel ik wil. Wanneer ik maar wil. Zalig! ♥ En dat is maar goed ook, want ik wil er niet weg!

Maar ook mijn studentenleven brengt een glimlach op m’n gezicht♥ Alle fun&giggles met de vriendinnetjes ♥ En ook warm&fuzzy feelings… ♥ De superleuke afspraakjes die ik gehad heb ♥ En al het lekkere eten in bijzonder fijn gezelschap dat daarbij kwam kijken

Niet te vergeten: de voorpret voor alle superleuke momenten die ik nog ga beleven ♥ Het impulsieve citytripje naar Londen dat werd geboekt ♥ Mijn inschrijving voor de Disneyland Paris Half Marathon, aaaaaaaaah! 😉

En nog steeds: keep on running! ♥ De Electric Run lopen met mijn Running Squad ♥ Dat ik gewoonweg 12,8 km gelopen heb en dat overleefd heb! 😉

De combinatie studeren, werken, bloggen en het trainingsschema van Nike. Het is énorm vermoeiend but I love every exhausting minute of it! ♥ Dus vanaf nu wens ik graag aangesproken te worden met #girlsboss. 😉 ♥ Plus ook: mijn five seconds of fame, want ik stond in de Flair! ♥ Maar het allerbelangrijkste? Dat ik vorig jaar, exact rond deze tijd, nooit had durven dromen dat ik hier vandaag zou staan.

Happy - Deserve it

Wat waren jouw geluksmomentjes deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s