Ik ben potjesambassadeur!

Ik ben potjesambassadeur. Say whuuut? Euhm… Misschien moet ik het even verduidelijken. 😉

Ik ben ambassadeur geworden voor Delhaize. Joepie! Meer specifiek: ik ben geselecteerd als ‘Delhaize ontbijtgranen ambassadeur’. En laat het ontbijt nu net mijn favoriete eetmoment van de dag zijn. 😉 Wat houdt mijn ‘ambassadeur zijn’ nu net in?

Wel, Delhaize heeft een nieuw assortiment ontbijtgranen ontwikkeld. De sleutelwoorden? Evenwichtig, snel, lekker & natuurlijk.

DSC_0145kopie DSC_0146kopie DSC_0150kopie

De campagne draait rond ‘de grote ochtendrace’. Ik citeer eventjes Delhaize zelf:

‘Iedereen heeft ermee te maken: je wilt de files graag voor zijn, de kids moeten op tijd naar school, de trein of bus is te laat, je dreigt je vergadering vaak te missen… In alle drukte vergeten we vaak een rustig onbtijtmoment in te lassen. Tch is dit belangrijk omdat een evenwicht ontbijt je de juiste energie geeft om de dag te starten.

Sla dit moment niet langer over en start je dag evenwichtig met de natuurlijke ontbijtgranen van Delhaize! Deze vier nieuwe ontbijtgranen met havermout of muesli combineren smaak, evenwicht en gemak in één handig potje.

Een snel én evenwichtig ontbijt of tussendoortje? Het kan! Start je dag goed met de nieuwe ontbijtgranen van Delhaize.’

De nieuwe productlijn bestaat uit vier verschillende varianten. Voor de havermoutfans zijn er twee varianten: appel-bosbes en rozijn. Melk toevoegen tot aan het streepje, het potje 1,5 minuten in de microgolfoven steken en klaar. Easy peasy. Maar nog gemakkelijker zijn de potjes voor de mueslifanaten: muesli met gedroogde vruchten of crunchy muesli met knapperige stukjes chocolade (oeh-la-la!). Gewoon je favoriete melk of yoghurt toevoegen en gaan met die lepel!
DSC_0155kopieDSC_0156kopie

DSC_0148kopie

Wat vind ik interessant aan de potjes? Toen ik de oproep voor de ambassadeurs zag, schrijf ik mij onmiddellijk in. Waarom? Ten eerste, de woorden snel en evenwichtig spraken me aan. Ik neem graag uitgebreid de tijd om mijn (havermout)ontbijtje klaar te maken, maar soms lukt dit gewoon niet. En zelf je gezonde ontbijtje meenemen is meestal toch niet zo gemakkellijk. Deze potjes bieden dus zeker een oplossing. Je neemt het potje en je melk of yoghurt mee en nadien heb je ook geen afval (ik geef toe, ik sleur mij vaak een ongeluk aan het meenemen van allerlei Tupperware-potjes).

DSC_0153kopie

Ten tweede belooft Delhaize ook dat de potjes gezond zijn, dankzij het ‘Extra’-label. Dat wil zeggen dat deze producten een extra nutritioneel voordeel hebben. De nieuwe ontbijtgranen zijn namelijk rijk aan vezels (met uitzondering van de crunchy muesli met chocolade). De granen zijn namelijk gemaakt op basis van volle granen en zijn dus van nature rijk aan vezels waaronder beta-glucanen. Deze dragen bij tot een goede instandhouding van de normale cholesterolwaarden in het bloed. Een gezond ontbijtje on the go? Hopelijk maakt Delhaize haar belofte waar! (Eerlijk toegegeven: op een drukke ochtend roepen de koffiekoeken van Panos ook naar mij hoor! 😉 )

DSC_0149kopie

Maar genoeg gezeverd. 😉 Ik zal de potjes uiteraard zelf uittesten, en een paar lucky ones uit mijn omgeving krijgen ook potjes om uit te testen (in ruil voor hun mening uiteraard! 😉 ). Maar ook jij kan me helpen! Bij mijn pakket zaten een hoop kortingsbonnetjes 1+1 gratis. De potjes kosten 0,99 euro maar hey, het is altijd mooi meegenomen! Als je dus graag een bonnetje wil: let me know! Dan stuur ik het op en mag jij me nadien je ongezouten mening bezorgen!

DSC_0144kopie

Uiteraard zal er een – nog uitgebreidere – blogpost online komen over de potjes. Maar eerst: tijd om te testen! 😉

9 gedachten over “Ik ben potjesambassadeur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s