“In 10 minuten na je workout ready to go”-Tutorial

Als je net zo verslaafd bent aan sporten zoals mij, probeer je je heilige sportmomentjes zo goed en zo kwaad mogelijk in te plannen in je agenda. Dus zal je, net zoals mij, op het geniale idee gekomen zijn om heel vroeg te gaan sporten. Heel vroeg als in: voor je school of werk.

Handig, want zo moet je je jezelf ’s avonds niet meer in het zweet werken. Alleen… Je moet je na je gesport wel zo snel mogelijk omkleden om toch nog fris, toonbaar én op tijd op je school of werk te zijn. Zo. Snel. Mogelijk. En dat kan, dankzij deze tutorial. Thank God! 😉

  1. Afkoeling is key. Het is niet zo aantrekkelijk en aangenaam om na 30 minuten nog steeds met een rood hoofd en een oververhit gevoel rond te lopen. Oplossing? Plens water op je gezicht en je polsen. Via deze plaatsen koel je het snelste af.
  2. Neem een snelle, lauwwarme douche. Ja, I know. Een warme douche klinkt nu eenmaal aantrekkelijk. Aantrekkelijk als in: om daarna lekker loom in de zetel te hangen. Niet om nog een actieve school/werkdag aan te kunnen.
  3. Zorg ervoor dat je je haar de dag voorzien al gewassen hebt. Zo hoef je enkel je lichaam nog af te spoelen. Dus … Droogshampoo is je beste vriendin (ik zei eerder al dat droogshampoo onmisbaar is in je sporttas… ;-). Zo is die futloze coupe haar na het sporten onmiddellijk opgelost.
  4. Smeer een CC-crème op je gezicht. Deze gezichtscrème zorgt ervoor dat de rode kleur sneller uit je gezicht trekt. In mijn geval zeker een levensnoodzaak. 😉
  5. Omarm de sporty look. Tegenwoordig is sportkledij écht wel fashionable De kledij van Nike bijvoorbeeld, om zo maar eens een merk te noemen. 😉 Uiteraard ga je niet met je bezweet topje nog lessen volgen of gaan werken (IEUWL!) maar je kan gerust je legging en sportschoenen combineren met een T-shirt. Done! 😉

En hup! Ready, set, go! 😉

Een gedachte over ““In 10 minuten na je workout ready to go”-Tutorial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s