Another Kind of Shoplog

Joehoe! Ik heb weer een soort van shoplog voor jullie! En nee, daarvoor ging ik deze keer niet naar Londen. 😉 Ik bezocht namelijk de boekenbeurs en ik toch daar tromgeroffel boeken! Welke boeken nam ik mee naar huis?

YOGA GIRL – RACHEL BRATHEN

Dit boek moest ik sowieso kopen. Ik zag het al verschijnen op verschillende blogs, zoals de blog van vriendinnetje Heleen van Happy Food and Moving Feet. Dankzij een lezing op school door Nina De Man, een bekende Vlaamse die een yoga-event organiseerde, werd mijn inner yoga girl nog maar een geprikkeld. Zo zat ik in september ook nog in een yogapose voor een paradijselijk strand in Turkije. Met andere woorden: yoga, het smaakt zeker naar meer. 😉

Een korte blik in het boek:

DSC_0097kopie DSC_0098kopie DSC_0099kopie DSC_0100kopie

FOOD 2 RUN

Ik ga eerlijk zijn, ik heb méér dan één bakboek vastgehad, doorbladerd en bekwijld (niet letterlijk hé!). Ik ben én blijf een dessert girl for life. Gelukkig is ook de fit girl voldoende aanwezig in mijn leven. 😉 Daarnaast werd ik gek van alle boeken met cover: suikervrij of glutenvrij. Duidelijk een opkomende trend in boekenland, maar I rest my case.

Maar iets wat mijn aandacht trok? Een boek met ondertitel ‘een sportief kookboek met wedstrijd- en marathontips’. Aangezien ik in september een halve marathon ga lopen (en dat ook goed wil doen), nam ik dit boek dus mee. I didn’t have a choice! 😉 Binnenkort zullen jullie wel mijn favoriete receptjes zien verschijnen. 🙂

Een kort sprintje in dit boek (heb je ‘m?):

DSC_0104kopie DSC_0105kopie DSC_0106kopie DSC_0107kopie DSC_0108kopie DSC_0109kopie

ON TOP – ANNA NOOSHIN

Tenslotte kocht ik ook nog een niet fit girl-gerelateerd boek, say whuuuut?! Ik kocht nog een boek om mijn innerlijke #girlboss te plezieren: On Top van Anna Nooshin. Yup. Binnenkort ben ik klaar om de (online) wereld te veroveren. 😉

DSC_0101kopie DSC_0102kopie DSC_0103kopie

En dan ga ik nu nog een beetje verder lezen… 😉

2 gedachten over “Another Kind of Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s