Winter came: Lopen in de vrieskou

Ik schreef eerder al een blogpost Winter is coming, en ik had gelijk. Winter came. En hoe! Eerst liep ik nog vrolijk in m’n topjes en een week later liep ik met m’n lange mouwen aan in het donker. Huilhuil. Maar oké, ik heb het overleefd! Hoe deed ik dat?

  1. Loopjasje van H&M

DSC_0010kopie.jpg

Ik ga eerlijk zijn, ik had geen al te grote verwachtingen bij deze aankoop. Boy, was I wrong! Een eenvoudig fleece jasje mét kap. Het houdt me lekker warm want het is warme-isolerend en nog belangrijker, de kap zakt niet af! Het is ook bestand tegen een motregenbui maar ik zou er toch niet mee in de stortregen. Ohja! Het heeft ook zakken, altijd handig!

  1. Thermoshirt van Kalenji (Decathlon)

DSC_0006kopie

Zo. Een. Godsgeschenk. Een simpel model, maar het doet ook heel simpel wat het beloofd: het houdt mij warm. Hoera! Bij mij valt het shirt ook wat langer en het kruipt ook niet naar omhoog. Heel fijn, zo in de winter. 😉

  1. Lange legging van Kalenji (Decathlon)

DSC_0003kopie

Uiteraard een lange broek. Dûh. Maar… Geen thermobroek. Ik heb wel een model van Nike, maar vreemd genoeg beginnen mijn benen te tintelen als ik meer dan 5 km hardloop met een thermolegging. Raar maar waar. We zullen afspreken dat ik gewoon raar ben, oké? 😉

DSC_0004kopie

Deze broek daarentegen is ideaal voor langere afstanden. Een klein sleutelzakje aan de binnenkant én een groter zakje aan de buitenkant, perfect! Het is ook mijn eerste broek met een ventilatiestofje op de kuiten achteraan, tijdens mijn lange duurlopen is dat zeker een verademing (haha, woorspeling! 😉 ).

  1. Handschoenen van Nike

DSC_0007kopie

Kan ik het hebben over loopkledij zonder het over Nike te hebben? NEEN. Oké, de handschoenen zijn een beetje een rib uit je lijf, maar geloof me: wanneer de temperaturen rond het vriespunt schommelen ben je meer dan blij dat je ze hebt. De vingertoppen hebben speciale antislippuntjes en ook een stofje waardoor ze touchscreencompatibel zijn. Je hoeft dus –gelukkig- je handschoenen niet uitrekken om je smartphone te bedienen.

En jij? Hoe ga jij lopen in de winter? 🙂

Dit is een (gedeeltelijk) gesponsord bericht, maar dat verandert echter niets aan mijn eerlijke mening over deze producten.

Een gedachte over “Winter came: Lopen in de vrieskou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s