Hallo 2016: mijn goede voornemens

Het is bijna tijd: 2016 staat letterlijk voor de deur. Ik heb al eens nagedacht over mijn afgelopen jaar, tijd om nu eens vooruit te kijken naar 2016. Met andere woorden: hier zijn mijn goede voornemens. 😉

Ik zal al maar onmiddellijk met de deur in huis vallen: eigenlijk heb ik niet zoveel goede voornemens, want ik ben best wel tevreden over mijn leven. Ik eet gezond, ik sport veel, ik rook niet, ik drink niet. Ik ben dus best wel een saai mens. 😉

Hier zijn toch een paar goede ‘voornemens’ voor 2016:

  1. De Disneyland Paris Half Marathon Merk op dat ik uitlopen zeg in plaats van uitkruipen. 😉 De 10 Miles zullen wel geen probleem zijn maar die 21,5 km, daar gaat nog op geoefend moeten worden.
  2. Mezelf transformeren tot yoga girl. Wat?! Cross Media Girl On The Run aan de yoga? Sure, lopen is leuk maar afwisseling is altijd nog leuker. De combinatie met yoga lijkt me zeker leuk. Ik hou jullie zeker op de hoogte! 😉
  3. Ik zei op Kerst al dat ik eindelijk een gezond gewicht heb. Mijn doel voor 2016 is dan ook om dat te behouden. Hopelijk lukt dat dankzij mijn actieve en gezonde levensstijl.
  4. En daarop aansluitend: minder stressen over mijn gewicht. Ik ga eerlijk zijn: als er veel etenjes op de planning staan zoals de afgelopen weken is het soms nog wel eens #teampaniek in mijn hoofd. De boodschap voor 2016? Eens diep in- en uitademen en genieten, met mate.
  5. Mezelf méér rust gunnen. De afgelopen maanden waren vrij hectisch. Doenbaar, maar hectisch: studeren, werken, een zwaar trainingsschema volgen, … Maar toch: quality time mag niet vergeten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s