Happy Thoughts – December 2015

Voor de laatste keer van 2015: mijn happy thoughts. December is uiteraard altijd een maand met veel geluksmomenten, maar deze momentjes waren toch extra speciaal:

Londen (ja, daar was ik nog steeds!) ♥ Terugkomen van Londen mét een lief ♥ Dat #girlboss-gevoel omdat ik er toch elke week in slaag om studeren, werken, lopen én een lief te combineren ♥ Maar ook mijn girlsquads zijn zeker niet te vergeten! ♥ Een Disneyland-tripje boeken om te bekomen van deze hectische (maar fijne!) periode ♥ Al lopend het jaar eindigen ♥ En meer nog: mezelf (en het lief) inschrijven voor de Antwerp 10 Miles ♥ Leuke familiefeestjes ♥ Het pérfecte kerstkleedje vinden ♥ Megageweldige kerstcadeautjes krijgen ♥ Maar meer nog, kerstcadeautjes geven ♥ Het jaar afsluiten met mijn gang van mensen die ik doodgraag zie, wetende dat dit jaar overweldigend maar absoluut voor herhaling vatbaar is ♥ En natuurlijk het vooruitzicht op de fijne momenten die ik in 2016 zal beleven 😉

2016, bring it on!

Wat waren jouw geluksmomentjes deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s