Mijn 5 Motivational Running Songs

Oké. Beeld je in: je gaat lopen. Je trekt je supperfancy outfit aan (NIKE!) 😉 ). En wat doe je nog? Ja ja, je trekt je schoenen aan en als je een professional bent doe je ook nog je GPS-horloge aan. Maar wat nog? Je neemt je smartphone mee. Want juist, er wordt niet gelopen zonder muziek! Althans, ik zou het zéker niet kunnen. Een beetje motivation running music zorgt voor die extra schop onder mijn kont om toch nét dat tikkeltje sneller te lopen. En mijn top vijf van deze motivation music deel ik maar al te graag met jullie:

  1. Mijn all time favourite: Nobody To Love van Sigma. Lekkere beat, mooi tempo. Love it. Totaal geen idee waarom dat liedje mijn favoriet is. Misschien omdat ik ben beginnen hardlopen op dat liedje? Tijdens de zomer van 2014 was het namelijk superpopulair. Het zal sentiment bovenbrengen. 😉
  2. I ❤ Justin Timberlake. That man got moveeeees! Als ik tijdens mijn loopje de begintonen van Sexyback hoor, moet ik mij al inhouden om geen dansje te doen…
  3. Een iets rustiger liedje, maar wel heel ontspannend om mee te lopen: A Sky Full Of Stars van Coldplay. Dikke liefde voor dit liedje. Ik zie dit als mijn finishing song tijdens de Disneyland Paris Half Marathon wanneer ik over de eindstreep loop.
  4. In het genre: songs met een goed tempo: Five More Hours van Chris Brown. ‘Cause we’re just getting started hé! 😉
  5. En ook The Hum van onze Belgische Dimitri Vegas & Like Mike. K-N-A-L-L-E-N met deze twee mannen!

Wat zijn jouw motivation songs? 🙂

3 gedachten over “Mijn 5 Motivational Running Songs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s