Mijn drie favoriete foodblogs

Oké, ik geef het toe: ik zuig niet elk gezond gerechtje uit mijn duim. Na toch wel bijna drie jaar gezond eten, is de inspiratie om weer maar eens een nieuw en gezond bordje op tafel te zetten soms ver zoek. Gelukkig ontdekte ik de healthy food blogs. Thank God. En dit zijn mijn drie favorieten:

  1. Fitbeauty

Schermafbeelding 2016-01-09 om 19.09.44kopie.pngDe blog van Teni volg ik al heel lang én ik lees ‘m dagelijks. Enfin, lees… Ik kijk vooral uit naar haar recepten en haar voedingsdagboeken, a.k.a Teni haar potjesleven. Als fitgirl is dat écht zo herkenbaar: een aantal zaken in een bakje gooien en “we zien wel of het iets is”. Ik heb nog geen ‘recept’ van haar gemaakt maar ik heb uiteraard wel mijn to do lijst, deze bestaat uit:

  1. Chicks Love Food

Schermafbeelding 2016-01-09 om 19.09.33kopie.pngDe boodschap bij deze blog is duidelijk: chicks who love food. Ik bezoek de website bijna elke dag en de foto’s laten mij bijna altijd watertanden. Zo probeerde ik zelf al eens de spinazie-mozarellataart uit, een aanrader! Daarnaast zijn hun skinny six recepten zo handig! Gezonde recepten met maar zes ingrediënten, we have a winner!

Wat staat er nog op mijn bucket list?

  1. Optima Vita

Schermafbeelding 2016-01-09 om 19.10.56kopieEn dan nog de laatste van het rijtje. Ik lees ‘m zeker niet dagelijk want het is geen volledige receptenblog. Maar wanneer een nieuw receptje online staat, jeuken mijn handen om te koken! Zo probeerde ik bijvoorbeeld al de pasta met spinazie en zalm en de gezonde appel crumble. Wat wil ik zeker nog proberen?

Zo, nu weten jullie dus waar ik mijn gezonde bordjes ga ‘afkijken’. 😉

En jij? Heb jij een favoriete foodblog? 🙂

2 gedachten over “Mijn drie favoriete foodblogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s