OMG, Hunkemöller Ambassador

Hi guys! Je hebt het misschien al gespot op mijn sociale media, maar ik ben vrijdag Hunkemöller ambassador geworden. Say whuuuuuut?!

Het is mega-awesome en ik ben enorm fier dat ik ambassadeur mag zijn van zo’n fijn, modern en bekend lingeriemerk. Uiteraard is het allemaal nog vrij nieuw, maar wees er maar zeker van: binnenkort krijgen jullie de nieuwe collecties van Hunkemöller onder jullie neus geduwd! 😉 Uiteraard ben ik als fitgirl een gigantische fan van de sport- en bikinicollectie: de nieuwe sportcollectie met Sylvie, KWIJL! Als je niet weet waarover ik het heb, geloof ik je ten eerste niet en moet je ten tweede RENNEN naar de winkel om te halen wat er nog te halen valt, de collectie loopt namelijk als een trein (en terecht!).

Maar goed, ik dwaal af! Afgelopen vrijdag was ik dus aanwezig op het kick off ambasadors event. We zijn van start gegaan in het hoofdkantoor in Antwerpen, waarbij we de andere ambassadeurs leerden kennen (toffe meisjes allemaal!) en ook al een briefing krijgen met wat er ons te wachten staat. Het is een beetje een understatement wanneer ik zeg dat ik sta te trappelen vol ongeduld om jullie vol te spammen met leuk Hunkemöllernieuws. Ik heb namelijk al een sneak peak van de bikinicollectie gezien en ghogho, ik heb toch al twee supermooie modelletjes gezien! 😉

Daarna zijn we over de Meir gedarteld want we mochten iets megageweldig doen: wij werden namelijk verwacht in de flagship store op de Meir voor een private fitting en shopsessie (shopping = cardio!). Nadat ik werd opgemeten door één van de lieftallige Hunkemöller-dames, werd ik dan losgelaten in de winkel om mijn eigen setje uit te kiezen. En Cross Media Girl On The Run zou uiteraard Cross Media Girl On The Run niet zijn, moest mijn oog niet vallen op de sportcollectie. De sportbeha van de Sylvie-collectie stond namelijk al op mijn wishlist, dus de keuze was al snel gemaakt. 😉

De beha zat als gegoten, hemels! Bij mijn lange afstanden wil het namelijk al wel eens zijn dat de boobies beginnen te klagen (#runninggirlproblems) maar soit, soon to be tested dus! 😉

We sloten de avond nog af met een mini-fotoshootsessie voor de Hunkemöller-instagram en Snapchataccount (Volg je hen nog niet? Snel doen dan!). De avond is werkelijk in een roze roes voorbij gevolgen (en dat had zeker niets te maken met de roze bubbels! 😉 ).

Bedankt Hunkemöller voor deze fantastische kans en ervaring, dankjewel Annelien, Marijke en Phoebe voor de leuke ontvangst en fijne avond, en dankjewel lieve mede-ambassadors!

Can’t wait!

PS: Zijn jullie ook zo verliefd geworden op de Sylvie sportcollectie? Neem dan zeker eens een kijkje op https://www.hunkemoller.be/be_nl/ ! 🙂

6 gedachten over “OMG, Hunkemöller Ambassador

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s