Happy Thoughts Januari 2016

Tijd voor de eerste Happy Thoughts van 2016! Welke geluksmomentjes van januari wil ik met jullie delen?

Wel… Eerlijk gezegd was januari niet zo’n toffe maand. Ik gaf in mijn Happy Thoughts van december al aan dat het een hectische maand geweest is, en januari was nog hectischer dan dat. De combinatie van werken en blokken voor de examens zorgde ervoor dat het wenen mij vaak dichterbij stond dan het lachen. Het werd afgelopen maand ook pijnlijk duidelijk voor mezelf dat ik enorm hard ben voor mezelf en de lat heel hoog leg. En het was voor mij moeilijk om toe te geven dat ik superwoman niet ben. Gelukkig brachten deze momentjes toch een brede glimlach op mijn gezicht:

De eerste dag van het jaar wakker worden naast Het Lief ♥ Mezelf getrakteerd op een nieuwe MacBook (voor de blog, alles voor de blog! 😉 ) ♥ Mijn verjaardag vieren met een Starbucks-date met bestie Stephanie, die mij een awesome cadeautje gegeven heeft ♥ En Het Lief dat bloemen laat leveren voor mijn B-day ♥ En vooral: die gek neemt mij als verjaardagscadeautje mee op citytrip naar Milaan. Yup, véél hartjes voor Het Lief ♥ Maar eigenlijk ik ben rotverwend met cadeautjes, ook van mijn ouders en “toekomstige schoonouders” ♥ En ook van lieve Nathalie kreeg ik een megafijn cadeautje

Beseffen dat het lopen zorgt voor rust in mijn hoofd ♥ En bijna elke endurance run mijn PR verbeteren ♥ Ondanks alle stress toch elk examen met een goed gevoel kunnen afsluiten ♥  De laatste hectische, volgeplande examendag  gevuld met spannende afspraken trotseren, wetende dat je ’s avonds “thuiskomt” … In de armen van Het Lief ♥ Mijn nieuwe haarkleur, eindelijk weer eens iets nieuw! ♥ En ik werd uitgekozen worden om freaking ambassador te worden voor Hunkemöller, ik ben er nog altijd niet goed van! ♥ Plus, er staan nieuwe, spannende wendingen op de planning (maar shhhht! 😉 )

♥ Mijn geweldig verjaardagsweekendje ♥ Met als topmoment dé ontmoeting tussen Het Lief en De Beste Vriend Die Al Negen Jaar Lang Meegaat (ze leven allebei nog!) ♥ Enorm veel megagezonde en megalekkere receptjes uitproberen, soon to be on the blog! ♥ Het einde van deze hectische maand afsluiten met een weekendje in Disneyland met Het Lief ♥ Al een testrondje lopen in Disneyland, in afwachting van de halve marathon ♥ En om af te sluiten: weten dat ik niet voor niets zo hard mijn best gedaan heb deze maand, want ik heb sinds gisterenavond mijn fantastische punten gezien

Lieve S&S, dankjewel om mij elk moment van stress en pure wanhoop bij te staan. Ik werd gillend gek van mezelf, ik kan mij dus goed inbeelden dat jullie dat ook werden. You guys rock my world en ik zou niet weten wat ik zonder jullie zou gedaan hebben. Jullie verdienen héél veel hartjes.

Wat waren jullie geluksmomentjes deze maand? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s