In Love: The Sylvie Collection

Whoopwhoop! I’m in love! Naast Het Lief heeft er nog iets anders een plekje in mijn hart veroverd: The Sylvie Collection By Hünkemoller. Yup, material girl enzo. Maargoed, ik ben dus als een blok gevallen voor de sportcollectie van Hünkemoller, ontworpen door Sylvie Meis. Als Hünkemoller Ambassador maakte ik kennis met de collectie en ondertussen heb ik toch al aardig wat spulletjes bij elkaar geshopt. Iets van een fitgirl zijn en het uitbreiden van mijn sportkledij enzo… De collectie is enorm populair en loopt als een trein (dûh!). Jammer genoeg zijn de run legging en het jasje totaal uitverkocht (HUIL!) maar gelukkig  heb ik deze spulletjes nog kunnen veroveren:

Sporty Spice On Point

As we speak wordt er momenteel samen met Stephanie een “project yoga” op poten gezet. Joepie! Maar euh… Mijn sportkledij bestaat vooral uit loopleggings en loopshirts. Niet zo handig wanneer ik mezelf in de knoop aan het leggen ben op een yogamatje.

Reden genoeg dus om de wrap-top, het shortje en de dance legging te kopen. Ik ben zo hard verliefd op de kleurencombinaties! Zwart, grijs, lichtroze, een panterprintje. Dikke. Liefde. Ook de rosé gouden accenten vind ik de max. Rosé all day enzo. 😉

Ik ben benieuwd naar de “voetjes” van de legging. Die draaien letterlijk rond je been en je kan je zelfs onder je hiel dragen zodat de legging extra goed blijft zitten.

Ook een absoluut pluspunt van de short: een zakje achteraan en een “dubbel” broekje. Score!

Let’s Talk About Them Lingerie

Het werd ook eens tijd dat mijn sportlingerie werd geüpdate. Sommige sportbeha’s zijn echt al wel intensief gebruikt en mochten dus wel eens vervangen worden. Ook hier: reden genoeg om mij er een aantal van de collectie aan te schaffen. 😉

Jullie hebben eerder al gezien dat ik tijdens het Ambassadors Kick Off Event al een setje kocht, daar heb ik nu nog twee extra beha’s aan toegevoegd. De beha met de ritssluiting vind ik zéér interessant, deze sluit ook vooraan in plaats van op de rug.

Ik hou van het feit dat de drie beha’s samen een mooi geheel vormen met dezelfde kleurtjes die je in de hele collectie terugzien. I. LOVE. IT. Ik ben ook fan van de achterkant van de beha’s. Toch nog een beetje sexy hé! 😉

Don’t Forget Your Accessories!

En tot slot kocht ik nog de sporttas en de yogamat. Dankzij de sporttas zal ik in stijl de yogazaal betreden. De tas is énorm groot en de binnenkant is weer dat prachtige panterprintje. Plus, de ritstsluiting is rosé goud. KWIJL.

DSC_0067

Sowieso dat mijn yogamatje het mooiste van de hele les gaat zijn. 😉 I mean, kijk die rose panterprint dan! Zoals jullie kunnen zien is het matje ook dik, dus yay voor geen harde ondergrond tijdens de yoga.  Bij het matje zit ook nog een handige draagband met sluitingen.

Momenteel heb ik nog niets kunnen testen. Wat niet wil zeggen dat ik niet kirrend naar mijn spulletjes kijk, because they’re pretty! Maar euh… Binnenkort zullen jullie zeker een paar outfitjes zijn verschijnen op de blog.

En voor wie niet kan wachten, je kan de collectie nog terugvinden op https://www.hunkemoller.be/be_nl/. Ik zou zeggen, laat jullie maar vollédig gaan. 😉

5 gedachten over “In Love: The Sylvie Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s