Welcome In Wonderland

Mensen die mij kennen weten het al: ik ben een beetje een Disneylandexpert, de laatste jaren ben ik er dan ook een zestal keer geweest. Oeps. En nog beter: in september ga ik er de halve marathon lopen. Vorig weekend zijn Het Lief en ik op minitripje naar Disneyland Parijs geweest, om er eventjes tussenuit te zijn na de hectische periode waar ik mezelf heb doorgeworsteld. Buiten het feit dat het misschien een héél klein beetje geregend heeft, was het toch een fantastisch weekend. We hebben de wildste attracties gedaan, hebben lekker gegeten en genoten van elkaar. Ohja, ik ben er uiteraard ook gaan lopen! Op een loopband welliswaar maar hey, het was in Disneyland! 😉

Ik had als klein experimentje mijn fish eye fotolensje mee voor de iPhone, hier zijn dan ook de leukste foto’s:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s