Still In Love: The Sylvie Collection

OMG, het is nog maar eens gebleken: wie zoekt, die vindt. Ik schreef vorige week nog over mijn lifde voor de Sylvie Collection By Hunkemöller. Ik ga mezelf ook eventjes quoten: “Jammer genoeg zijn de run legging en het jasje totaal uitverkocht (HUIL!)”. Ondertussen ben ik liefkozend naar mijn eigen run legging en jasje aan het kijken. So pretteeeeeh! Kijk dus even mee! 😉

Wat is er nu gebeurd? Wel, ik heb een ritueel uitgevoerd en gezworen op mijn eerstgeborene. De dag nadien lagen de legging en het jasje aan de voordeur.

GRAPJE.

De dag na het schrijven van de blogpost, zag ik plots (ik lieg, ik was spefiek aan het zoeken op https://www.hunkemoller.be/be_nl/ ;-)) dat het jasje nog beschikbaar was in S in de winkel in Leuven. Ik maakte onmiddellijk een reservering op het jasje en vloog naar Leuven. Maar jammer genoeg was de legging daar ook volledig uitverkocht. Afgelopen vrijdag slaagde bestie Stephanie er nog in om tijdens onze koffiedate het jasje te bemachtigen in de winkel op de Meir in Antwerpen. Hoera, we hebben een yoga-uniformpje! #squadgoals

DSC_0014kopie

Het jasje heeft echt een enorm fijn en licht stofje. Ook de mouwen zijn zo mooi met het gaatjespatroon. En ohja: ook weer die prachtige rosé gouden details! KWIJL. Het jasje is eigenlijk té mooi om in te gaan lopen. Ik ga het dus vooral gebruiken om over mijn sportoutfits te dragen, voor en na onze yogalessen.

DSC_0016kopie

Maar toch, de legging bleef in mijn hoofd spoken. Dat oudroze met dat subtiele panterprintje, I NEED IT IN MY LIFE. Ik heb meer dan één keer alle winkels in de buurt gecheckt. Yup, zelf in de uithoek waar Het Lief woont. Maar! Zaterdagochtend lag ik mijn dagelijkse stretchoefeningen te doen en mijn gedachten dwaalden weer af. Naar die legging dus. En plots begon er een gigantische lamp te branden.

DSC_0019kopie

Later die dag zouden we naar een familie-etentje gaan, waarbij we een Hunkemöller in Brussel passeerden. Ik rende naar mijn laptop (de volledige twee meter) en bekeek onmiddellijk de voorraad. En mijn mond viel open. De legging zou er nog wel in S, M en L zijn. Ik stalkte Stephanie onmiddellijk met een bericht. Wantja, we hadden écht nog wel een broek nodig voor bij die eerder vermelde yoga-outfit.

DSC_0020kopie

Uiteindelijk stapte ik met een klein hartje de winkel binnen en TADAAAAA. Daar hing de legging. Mooi te wezen. Met véél mooi te wezen. Ik grabbelde snel alle maten naar het pashokje en begon een shopoverleg met Stephanie (inclusief het doorsturen van foto’s). Fijn stofje? Check! Goede pasvorm? Check! Koordjes aan de binnenkant? Check! Een zakje? Check! Ladies and gentleman, we have a winner! Dolgelukkig liep ik dus de winkel uit. En uiteraard nam ik ook voor Stephanie een legging mee, that’s what besties do. We make each other broke. 😉

DSC_0021kopie

Soit, om een lang verhaal kort te maken: I have my babies! En tussen het gezever door hebben jullie toch de foto’s gezien. 😉

 Aaah, de avonturen van een shoppende fitgirl!I 😉

PS: Neem zeker ook een kijkje op https://www.hunkemoller.be/be_nl/ voor de volledige sportcollectie.

Een gedachte over “Still In Love: The Sylvie Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s