Tested: The Sylvie Bra Collection

Mijn uitgebreide (ahum) shoplogs van de Sylvie Collectie By Hunkemöller hebben jullie al kunnen zien. Meer dan één. Oeps! Ondertussen heb ik de sportbeha’s al uitgebreid kunnen testen. Yup, alle drie!

Elke beha heeft zijn eigen soort level (1, 2 of 3). Level 1 geeft minimale ondersteuning en is ideaal voor bv. pilates of yoga. Level 3 geeft dan logischerwijs maximale ondersteuning en is ideaal voor sporten met een high impact, zoals bijvoorbeeld lopen.

Op de bijhorende kaartjes kan je dus kijken aan de hand van je behamaat en sport welke beha nu net geschikt is voor jou.

DSC_0024kopie.jpg

ALGEMEEN

Het is superhandig dat de (meeste) sportbeha’s van Hunkemöller ook de normale behamaten hebben. Niets is zo irritant als net tussen een maatje Small of Medium te vallen. De pasvorm bij elke beha is dus perfect en ik had geen afwijkende maat tegenover mijn normale lingeriemaat.

Ik vind het ook geweldig dat er bij elke beha gedacht is aan de vormgeving van de achterkant, zo’n mooie ontwerpen! Zeker de moeite waard om een sporttopje te dragen met een laag uitsneden rug. Deze beha’s mogen gezien worden! 😉

Ohja: voor de eerlijkheid van de testing heb ik de beha’s alle drie getest tijdens het lopen én tijdens de Kayla Itsines Bikini Body-oefeningen. Elke beha gelijk voor de wet. 😉

DSC_0060kopie.jpg

  1. LEVEL 2 SPORT BH MET RITS

Hier was ik zo benieuwd naar: een sportbeha met rits vooraan.  Want geef toe, na een intense zweetsessie is die bezwete, plakkerige sportbeha terug over je hoofd trekken een hele uitdaging. Het enige nadeel van de rits? Bij het uitvoeren van cobra push ups moet je zeker er op letten dat je niet pal op de rits landt. Dat euh… doet een beetje pijn.

Hoewel ik in eerste instantie dacht de beha niet zoveel steun zou geven, is niets minder waar. Dankzij de (uitneembare) pads heb ik toch geen last van euh … boob problems tijdens het sporten.

DSC_0023kopie.jpg

  1. LEVEL 2 SPORT BH

Up next: de ‘gewone’ level 2 beha. Hoewel, gewoon… Ik vind de ruguitsnijding bij deze beha het mooiste van allemaal. Dit model van beha kende ik al, verschillende sportmerken zoals Nike hebben ook zo’n standaardmodel in hun collectie. Maar dan niet zo mooi als deze van de Sylvie Collection uiteraard! 😉

Ook deze beha doet weer wat hij moet doen: perfecte ondersteuning en absoluut pluspunt: hij snijdt niet in mijn schouders bij een lange duurloop. Het sportmodel van Nike deed dit namelijk wel.

DSC_0008kopie.jpg

  1. LEVEL 1 SPORT BH

En tot slot nog de beha waar ik het meest benieuwd naar was: de level 1 sportbeha. Deze beha heeft En hoewel dit een level 1 sportbeha is, vind ik dat dit model net het meeste ondersteuning geeft. Ik merkte onmiddellijk een push-up effect toen ik deze beha aandeed. Ook de dunne bandjes snijden niet mijn schouders, score!

Ik ben ook helemaal fan van het design van dit model. Daar waar de andere modellen een sportiever (maar nog steeds fashionable)  ontwerp hebben, kan je deze beha eigenlijk ook perfect zo dragen. I love it. 

DSC_0052kopie.jpg Ik ben dus helemaal fan van de beha’s van de Sylvie Collection. De enige beha die ik niet teste, is de andere level 1 sportbeha (deze: https://www.hunkemoller.be/be_nl/t-shirt-x-sports-bra-level-1-sylvie-sport-soft-coral-111789-1.html). Omdat de sporten die ik doe voornamelijk high impact zijn, denk ik dat deze beha mij net niet genoeg ondersteuning geeft. Maar wie weet… Misschien moet ik ‘m gewoon maar eens gaan passen. 😉

Heb ik je warmgemaakt voor de Sylvie Collection beha’s? Super! Bekijk ze zeker op https://www.hunkemoller.be/be_nl/! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s