12 gênante momenten die we allemaal al hebben meegemaakt in de fitness

Naar de fitness gaan is niet altijd even evident zoals het lijkt. In plaats van een rustig uurtje te kunnen sporten, staan deze 12 gênante momenten je pijnlijk hard te wachten… 😉

 1. Thuis zag die legging er supergeweldig uit, maar in het heldere licht van de kleedruimte in fitness schijnt die dus keihard door. O help!
 2. Of ook mogelijk: je hebt een kort shortje aan, maar ziet dat je je benen bent vergeten te scheren. Paniek!
 3. Je bent supergemotiveerd om eraan te beginnen en loop zelfverzekerd met een Queen B-catwalk ­de kleedruimte uit. Om dan twee meter ver over een of ander ronddwalend gewicht te struikelen. Zou iemand dat gezien hebben?
 4. Oké, vergeet dat loopje dan maar. Met ietsje minder zelfvertrouwen trek je richting de loopband. Uiteraard wil je sneller lopen dat die ene fitdude op de loopband links. Maar euh… Na 30 seconden moet je toch met een rood bezweet hoofdje de loopband een standje lager zetten.
 5. Helemaal uitgedroogd probeer je dus een slokje water te nemen, maar uiteindelijk eindig je zoals een deelneemster van een wet tshirt contest. Het is geen zweet mensen, het is water!!
 6. En nog erger: wanneer je van de loopband stapt, blijf je ook nog eens met je oortjes van je smartphone hangen. AUW!
 7. En over de smartphone gesproken, je bent al minstens drie keer “betrapt” toen je een selfie wou nemen. Niet dat je dat doet hoor!
 8. De loopband was dus geen goed idee, je kruipt dan maar op de crosstrainer. Net wanneer je helemaal in de groove bent met die ene powersong, krijg je bijna zo’n stok in je gezicht. Gevolg? Je maakt een of andere spastische schijnbeweging. Like a ninja!
 9. Op naar het krachthok dan maar. Je zet je neer op het eerste het beste toestel dat je tegenkomt en begint met een confidence look aan je setje oefeningen. Tot die ene krachtpatser je erop wijst dat je achterstevoren zit. Oeps.
 10. Bovendien gaat die krachtpatser ook nog vlak na jou die vreemde machine gebruiken. Waar jouw zweterige buttprint nog op staat te blinken. Sorry!
 11. De losse gewichten lijken je dus een tikkeltje veiliger. Squatten met 20 kg is gemakkelijk toch? Niet? Euhm… dubbeloeps.Na een uurtje afzien besluit je om naar huis te keren. Like a hero. In de kleedkamer besef je dat je je deo vergeten bent. Stinkend naar huis dan maar…

En jij? Welke gênante momenten heb jij al meegemaakt? 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s