Fitgirls On A Mission

Afgelopen zondag trok ik een dagje naar Eindhoven met side kick & birthday girl Stephanie. Key priority? De sportcollectie van Primark plunderen: fitgirls on a mission dus. Zijn we geslaagd? 😉

Rond het middaguur kwamen we toe in Eindhoven. Na snel wat outfitfoto’s te schieten voor Stephanie haar blog, haalden we een latte bij Starbucks en trokken we op pad naar Bagels&Beans. Dit stond ook hoog op m’n to do lijstje, ik at bij B&B in Amsterdam een overheerlijke bagel tijdens mijn weekendje voor de Nike We Run Amsterdam, and I’ve been craving ever since.

Ik zwichtte voor een tuna melt op een speltbagel, Stephanie koos voor de bagel met prociutto en Parmezaan. Nadat onze energievoorraad was aangevuld, snelwandelden we dan naar de Primark. De grote vraag? GAAT DE SPORTCOLLECTIE ER ZIJN? Al snel spotten we vanuit het raam de sportcollectie en maakten in de winkel een bee line naar “de sporthoek”.

Jammer genoeg bleek de sportcollectie vooral te bestaan uit maten boven 42. Zo jammer! Net alsof alleen bredere mensen alleen sporten? Bijna nergens was een 36 te spotten. Uiteindelijk vond ik uit de hele collectie toch een t-shirt en een driekwart legging. Een beetje teleurgesteld kwamen we dan ook buiten.

In plaats daarvan trokken we naar H&M, waar gelukkig wel een goed gevulde sporthoek was met maatje 36. Ik zag enorm veel leuke sportkledij die niet eens op de webshop stond, mijn fitgirl-hartje begon dan ook sneller te slaan. Uiteindelijk toch ik een yoga-top met een mooie rug (nog in sale, dus dubbelscore!), een reflecterend ombré-jasje en een loopshirt met reflecterende strepen op. Ik paste ook nog een looplegging met reflecterende details, maar de vorm van de stippen was niet echt flatterend en de broek had onderaan ritsen, iets wat ik verschikkelijk irritant vind (maar vraag me niet waarom).

Daarna doken we hier en daar nog een winkel binnen, werd ik verliefd op een nieuwe handtas bij de Bijenkorf en ploften we voldaan neer bij KFC. Je kan dus een beetje stellen dat ons tripje ook een beetje een treatday was. 😉 Uiteindelijk bestelde ik vanuit KFC nog een legging bij Jogha.com (hey, er was een kortingscode dat weekend!) en bij Forever 21 een reflecterende looplegging.

DSC_0075kopie

Fitgirls on a mission? Geslaagd! 😉

We sloten de dag nog af door een McFlurry on the go te halen, onderweg naar de auto. Ik kwam thuis met een grote glimlach op mijn gezicht, dankjewel Stephanie for all the fun and giggles! 🙂

5 gedachten over “Fitgirls On A Mission

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s