Muffin Madness: Chocolademuffins

Yup, wéér muffins. Ik maakte al havermoutmuffins en Skinny Blueberry Muffins à la Starbucks. Tijd om mijn inner chocolate fan eens tevreden te stellen. Klaar om chocolademuffins met amandelmeel en blauwe bessen te maken?

Wat heb ik gebruikt (voor 12 muffins)

200 gram amandelmeel

2 eieren

60 gram kokosolie

100 gram blauwe bessen

70 gram pure chocolade

1 theelepel bakpoeder

DSC_0002kopie

Wat heb ik gedaan?

Verwarm je oven voor op 180 graden. Doe het amandelmeel en het bakpoeder in een kom. Smelt de kokosolie in de microgolfoven (60 seconden will do the trick). Voeg bij het amandelmeel en voeg ook de eieren toe.

Stroop je mouwen op en neem een lepel (geen garde). Begin het beslag te mengen. Ik waarschuw je: het is moeilijk. Het is een enorm vast beslag, dus je arm workout of the day zit er al op. Hak de chocolade in stukjes en meng door het beslag. Ik gebruikte chocolate chips en bespaarde mij dus de moeite. 😉 Voeg ook nog de blauwe bessen toe en meng voorzichting.

Verdeel het beslag over je muffinvorm, dat lukt het beste met twee lepels want euh… Het beslag plakt! Bak de muffins op 30 minuten 180 graden.

Enjooooooooy! 

Ga jij het recept uittesten? Deel dan zeker een foto op Instagram en tag mij er in (@crossmediagirlontherun). Vind ik leuk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s