Bras&Bows at Ghent

Hoi sweets! I have good news! Vanaf vandaag kunnen jullie namelijk terecht in de Hunkemöller Flagship Store in Gent. Yup, na een mooie winkel in Antwerpen was Gent aan de beurt. Als Hunkemöller-ambassadeur kon ik gisteren al een sneak peak nemen en ik kan zeggen, het is absoluut de moeite waard!

DSC_0228kopie.jpg

De winkel heeft dezelfde exclusieve Flagship uitstraling als de winkel in Antwerpen. Denk dus aan zwarte en roze kleuren en mooie decors. Mag ik niet gewoon het interieur mee naar huis nemen? Punt is, hier kom je ook niet zomaar een behaatje kopen. Goodies bij Hunkemöller kopen is echt een totale belevenis, I mean, kijk dan naar de pashokjes! Een mooie badjas, een belletje om advies te vragen en leuke kapstokjes, It’s awesome.

DSC_0232kopieDSC_0233kopieDSC_0240kopie

DSC_0237kopieDSC_0238kopieDSC_0239kopieDSC_0242kopie

In de winkel zelf hangt ALLES. Het is dan ook een grote winkel. 😉 Niet zo groot als de winkel in Antwerpen, maar deze Store in Gent heeft dan ook wel een gezelligere uitstaling. Er werd zelfs nog gegiecheld met de leuke Hunkemöller-dames: waarom geen zetels bij de pashokjes installeren voor de wachtende mannen? Installeer er wifi en een gameconsole en je kan gerust een hele dag alle goodies passen. 😉

Soit, wat was er allemaal? Nieuwe badcollecties, praktisch elke beha die Hünkemoller verkoopt, de Noir-collectie, yup, zelfs de Sylvie Sport collectie was er ook nog bij. Ook superleuk: voor de zomer is er een ‘badcollectie-accessoirelijn’: kettingen, zonnebrillen, … Hunkemöller got you covered! Uiteraard was ik niet te houden en dook ik snel een pashokje in.

Wat ging er mee naar huis? Een mooie bikini met een leuk rugdetail, het bijpassende broekje en nog een mooie kanten bralette. My very first one. 😉

DSC_0262kopieDSC_0265kopieDSC_0250kopieDSC_0273kopie

Ik zou dus zeggen: ren naar Gent en breng een bezoekje aan de nieuwe Flagship. Haast je maar, want de eerste honderd ladies krijgen een gratis Sylvie-parfum. I smelled it. It’s devine!

Uiteraard zijn er ook de nodige bites&drinks om de tropical party af te maken. En megafantastisch? De Instagramprinter. Neem een leuke selfie, gebruik de hashtag #hkmgent en voilà, je foto komt uit de printer gerold. De Cross Media Girl in mij vond dat uiteraard superawesome. Ik bedoel maar, een printer die een hashtag volgt? How crazy is that?

IMG_5744kopie.jpg

Soit, ik dwaal af. Boodschap? Bezoek. Die. Winkel.

Ga jij een bezoekje brengen? Have fun! I know you will. Laat vooral weten wat je ervan vindt en wat je gekocht hebt! 😉

Dankjewel Annelien en Hunkemöller voor de leuke avond. Dikke proficiat met jullie nieuwe aanwinst. Ik ben dan ook énorm trots om ambassadeur te zijn van zo’n prachtig merk.

Lots of love,

Marianne

 

2 gedachten over “Bras&Bows at Ghent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s