Musthave: The Final Sylvie Collection

Aan alle dames die de afgelopen week onder een steen hebben geleefd: de Sylvie Collection By Hunkemöller ligt in de winkel. Snel. Loop. Naar Hunkemöller. Ik deed dat namelijk zaterdag al! Ik kwam, zag, en euhm… Kocht. 😉

Als Hunkemöller-ambassador wist ik al van eind januari dat er een Sylvie bikini collectie op de planning stond. Mannekes, ik heb lang moeten wachten en aftellen! Als ambassadeur kon ik al een paar weken geleden lookbook-schetsen zien van de collectie en mijn enthousiasme werd altijd maar groter en groter (en de wish list ook, bien sûr!). Sylvie ontwikkelde namelijk eerder al een sportcollectie voor Hunkemöller, waar ik ook compleet voor gezwicht ben. Ik hoopte stiekem dat de collectie al bij de opening van de nieuwe Flagship Store in Gent zou liggen, maar helaas! Uiteindelijk begon de presale vorige week al online en nu ligt de collectie ook in de winkels.

Dus. Ik herhaal. Ik kwam, zag, en euhm… Kocht. 😉

First things first: dinsdag startte de exclusieve online presale. Ik werd al tot over m’n oren verliefd: alle bikini’s zagen er NOG veel beter uit dan ze op de schetsen al deden, feestje in m’n hoofd (en huilende bankrekening 😉 ). Ik nam mij toch voor om braaf te wachten tot de collectie vrijdag in de winkels zou hangen. Plots belde er ’s avonds nog iemand aan de deur: de postbode met een grote Hunkemöller-enveloppe! Ik scheurde ‘m razendsnel open en toverde er de witte Vesta bikini uit, thanks Hunkemöller!

Afgelopen zaterdag was het zover en trok ik er met de zus op uit, naar de Flagship Store op de Meir in Antwerpen. Go big or go home. 😉 Ik had de collectie uiteraard online al in detail bekeken, dus eenmaal in de winkel trok ik al vrij snel met overvolle armen naar de mooie paskamers. Ik nam mee:

  • De Eos bikini, mijn favoriet van het allereerste moment!
  • De Armor bikini mét bijhorende bodychain, mijn inner boho-girl ontwaakt dames en heren!
  • De off shoulder Ceres bikini, gewoon om eens te proberen… 😉
  • En dan nog de Hera-tuniek, because pretty!

Jammer genoeg gaf de Eos-bikini mij niet het wauw-gevoel dat ik verwacht had. Het is een fantastisch mooie bikini, maar de triangel-stijl is precies toch niet mijn ding. Wat gaf mij wel een wauw-gevoel: Al. De. Rest. Serieus, de Armor-bikini geeft mij een soort van inner goddess fierceness en de Ceres-bikini is gewoon stijlvol, special en glam. Well done Sylvie, well done! Moest je panikeren dat ik alles heb leegeroofd: no worries! Uiteindelijk moest ik toch een hartverscheurende keuze maken: welk schatje nam ik mee naar huis? Het complete Armor-setje. Tijd om even beeldjes te kijken *slik*. 😉

Deze bikini geeft mij echt summer vibes. Yup, ik kan niet wachten om rond te paraderen op een strand. In Miami bijvoorbeeld. 124 days to go!

Nog op de wish list?

Het Ceres bikinitopje en de Hera tuniek. En het voetaccessoire, zodat mijn inner boho girl zich volledig kan ontwikkelen. 😉

En ohja, een bruiner kleurtje. Dat ook nog ja. 😉

Ook niet te vergeten: we willen natuurlijk allemaal zolang mogelijk in onze prachtige bikini’s rondlopen. Daarom heeft Hunkemöller een aantal tips&tricks opgelijst om je bikini zo lang mogelijk mooi te houden. Lifesaver!

Wat vind jij van de collectie? Heb je ook een wish list? Of ben je net als mij al naar de winkel getrokken? Let me know! 🙂

 

9 gedachten over “Musthave: The Final Sylvie Collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s