Krakende Croques: Tomaat-Mozzarella

Alweer het einde van een themaweek op Cross Media Girl On The Run. We hadden een croque met vis en een croque met vlees. Het is dus alleen maar logisch om nu de veggiewagon op te springen, en dat doe ik met deze krakende croque tomaat-mozzarella!

Wat heb ik gebruikt (voor één croque)?

Twee sneden volkoren/bruin toastbrood (te vinden bij bijvoorbeeld Delhaize)

Een half bolletje mozzarella (light)

Eén tomaat

DSC_0066kopie.jpg 

Wat heb ik gedaan?

Ik zal het voor het laatste receptje ook maar gemakkelijk houden. Beleg de sneetjes brood met tomaat en mozzarella. Kruid af met peper en zout.

Ik besefte ook pas na het rijkelijk beleggen van mijn croque, dat ik die onmogelijk in de pan zou bakken. Ik heb er daarom een open croque van gemaakt en de sneetjes brood op een laag vuur laten bakken, zodat de mozzarella zo lekker kan smelten.

En voila, weer een themaweek gepasseerd. Iemand suggesties voor een volgende? 😉

Ga jij het recept uittesten? Deel dan zeker een foto op Instagram en tag mij er in (@crossmediagirlontherun). Vind ik leuk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s