Cross Media Girl On The Run, how am I doing?

Hi sweets!

Ik vond dat het weer eens tijd was voor een persoonlijke update op de blog. Er zit (alweer) een schooljaar op voor mij, een jaar waarin weer veel gebeurd is. How am I doing? 

SCHOOLLIFE

Vorige week sloot ik mijn tweede jaar Cross Media Management met een goed gevoel af. Mijn harde inzet doorheen het jaar werd beloond met schitterende examenresultaten waar ik alleen maar had van kunnen dromen. Kortom: ik ben klaar om het laatste jaar nog te knallen om in juni 2017 dat felbegeerde diploma in handen te kunnen krijgen.

WORK, WORK, WORK

Hoewel ik voor school niet stil zat, had ik toch wat vrije tijd over. Na een succesvolle zomerstage als Online Editor bij Newsmonkey, kreeg ik de kans om er als jobstudent te blijven werken, een kans die ik met beide handen vastgreep. Uiteindelijk maakte ik in januari de beslissing om van job te veranderen. Ik begon te werken bij een digital agency als Digital Content Creator, een job waarbij ik nog meer ervaring in copywriting kon opdoen. Uiteindelijk werd eind mei beslist door het agency om de samenwerking niet verder te zetten. Jammer, maar helaas.

Toch blijf ik niet bij de pakken zitten. Na een maand zonder school en zonder werk, begin ik in juli aan een nieuw avontuur. Iets compleet anders dan mijn eerdere jobs, namelijk Sales&Marketing Assistant bij Tutu-Shop, een opkomende shop met yup, tutu’s. Ik ben enorm gemotiveerd om nieuwe ervaringen op te doen en mij 100% te geven in deze nog hectischere job. Can’t wait!

Ergens deed het wel goed om eens een rustige maand achter de rug te hebben, maar uiteindelijk liep ik toch maar de muren op van ‘niets te doen’. Ik kan alleen maar besluiten dat de combinatie school-werk-fitlife vaak hectisch kan zijn. Ik heb mij dan ook al meer dan eens afgevraagd hoe ik dit in godsnaam zou volhouden. But I did it. And I love every minute of it.

 

FITLIFE

Ook dit jaar was het weer van de #fitlife. Ondertussen ben ik blij dat het sporten en de gezonde voeding volledig is ingeburgerd in mijn dagelijkse leven. Geen terugvallen dit jaar en ook mijn gewicht blijft stabiel, iets waarmee ik gelukkig ben. Ik denk dan ook niet meer in termen van ‘dieet’ of ‘gewicht verliezen’, maar in termen van ‘gezond leven’. Zou ik dan eindelijk de gouden sleutel gevonden hebben?

Zoals jullie ook allemaal hebben kunnen lezen, ben ik in februari gestart met yoga. Toch vond ik het na drie maanden tijd voor een nieuwe uitdaging: de barre workout. Meer uitdaging, meer zweet, meer afzien: the barre has it all. Ik hoop dan ook om na een aantal maanden toch nog een beetje meer toned te worden dankzij the barre.

Uiteindelijk bleef yoga na drie maanden voor mij niet echt veel meer dan ‘stretchen’ en kon ik ook niet echt zeggen na een yogales dat ik gesport had. Toch ben ik er veel leniger en flexibeler mee geworden. Dus wie weet, misschien plan ik af en toe nog wel een keer een lesje in.

 

RUNNING

En uiteraard bleef Cross Media Girl ook On The Run. 😉 Ik geef eerlijk toe: niet even intensief als altijd, maar ik bleef toch meerdere keren per week trouw de loopschoenen aantrekken. Ik verlegde ook een aantal grenzen: zo liep ik de 10 Miles. Ik, voormalig couch potato liep zo maar even 16,1 km doorheen Antwerpen. Met een verkoudheid. En ohja: ik liep dan ook nog eens een PR van 01:28. Schouderklopje voor mezelf.

Maar het zotste moet nog komen. Momenteel ben ik aan het trainen voor mijn eerste halve marathon. Eind september ga ik die 21,5K trotseren in (OMG) Disneyland Parijs! Ik weet nu al dat deze run indrukwekkend en emotioneel zal zijn voor mij. Uiteraard: I’ll keep you posted. 😉

 

AND OTHER STUFF

Ik ben enorm trots en dankbaar voor alles wat ik bereikt heb met mijn blog. Zo deed ik een fotoshoot met BeBillie en werd ik Hunkemöller Ambassador. Ondenkbaar dat ik dit zelf allemaal heb kunnen bereiken. Work hard, play hard ofzoiets.

Dit jaar heb ik ook weer geleerd welke mensen een plaats verdienen in mijn leven en welke mensen niet. Ik ben blij om vrienden te hebben waar ik de volle 100% op kan vertrouwen. Friends that have your back are the most important.

Voor de rest tel ik nog af naar een week awesomeness in freaking Miami! Half september ga ik er nog een weekje tussenuit om daarna volledig opgeladen aan een nieuw schooljaar (en ook die halve marathon) te kunnen beginnen. Mijn eerste verre reis, mijn eerste keer Amerika, ik weet nu al dat het een levenservaring zal zijn. Beach runs, beach yoga, bring it. Miami beach! 😉

 

Zo, dat was weer een enorme update. Voor nu…

Untill the next time,

Marianne x

Een gedachte over “Cross Media Girl On The Run, how am I doing?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s