Munchies Wake Up Party

Hi sweets! Zaterdag was ik aanwezig op een party. Een gezonde wake-up party! Say whut?! 😉

Samen met medefitgirls Carolien en Sarah trok ik erop uit om de allereerste Muchies Wake Up Party te beleven. De place to be? Antwerpen natuurlijk. 😉 We werden verwacht op de gezellige binnenplaats van Bart Court, waar we (gelukkig!) buiten zouden kunnen deelnemen aan de Wake Up Party. Hoera voor één dagje Belgische zomer. 😉

Wat stond er nu net op het programma? Het feestje begon om 10 uur met een yogasessie, verzorgd door Yoga Pili. Ik was benieuwd of ik na een dikke maand no-yoga mijn skills nog uit de kast zou kunnen halen. Gelukkig was dat het geval, en ik was al bijna vergeten hoe zalig yoga eigenlijk nog wel kan zijn (zeker met het zonnetje dat we er gratis bijkregen). Ook non-yogini’s zijn meer dan welkom: het is geen zotte yogales, gewoon een basic vinyasa yogales waarbij de belofte ‘Wake Up Party’ zeker wordt waargemaakt.

Schermafbeelding 2016-07-10 om 08.21.23
Fotocredit: Sarah

Nadat een uurtje getting our yoga on (en selfie time 😉 ), werden we beloond met een gezonde brunch, tot in de puntjes verzorgd door Munchies. De belofte op hun website maken ze zeker waar: dankzij hun healthy brunch boomvol gezond voer en superfoods kreeg ik een instant happiness gevoel. Yup, echt wel munchies for healthy foodies. 😉

Wat kregen we voorgeschoteld? De tafel was gevuld met lekkers zoals dadelballetjes, mango-kokos-chiapudding, healthy pizza op platbrood en hartige muffins. Voor ieder wat wils dus! Als kers op de taart konden we ook nog onze eigen açai bowl samenstellen. Ik had nog nooit zo’n bowl gegeten (maar er uiteraard wel over gehoord) en ik kan je zeggen: zo’n verfrissende bowl afgewerkt met superfood toppings, het is echt wel een #fitgirlgoal. 😉 Ook de pizza en de dadelballetjes hebben mij aangenaam verrast, Must. Trie. Soon.

Kortom, ik ging volledig ontspannen terug naar huis (met de belofte aan mezelf om dringend terug wat meer yoga in mijn fitlife in te plannen). De Wake Up Party is een echte aanrader om je weekend te starten! Dankjewel Carolien en Sarah voor het meer dan aangename gezelschap, en dankjewel Munchies en Yoga Pili voor het leuke event. Meer van dat graag! 😉

Wil  jij graag aanwezig zijn op de volgende Muchies Wake Up Party? Geef dan zeker de Munchies Facebookpagina een like om op de hoogte te blijven! 🙂

4 gedachten over “Munchies Wake Up Party

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s