Andere Groene Pesto

Groene pesto, ik ben er nooit echt fan van geweest. Toch kan ik er ergens niet vanonder uit muizen om deze healthy dips af te sluiten zonder een zelfgemaakt pestoreceptje. Gelukkig vond ik een recept voor andere groene pesto, die bij mij wél in de smaak viel. Hopelijk bij jullie ook!

Wat heb ik gebruikt?

Een broccoli

30 gram pijnboompitten

Een handje Parmezaanse kaas (vlokken of geraspt)

4 eetlepels olijfolie

Peper&zout

DSC_0058kopie.jpg

Wat heb ik gedaan?

Snijdt de broccoli in kleine roosjes en kook deze in vijf minuten gaar. Doe ze daarna in een keukenmachine of blender en voeg de, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, olijfolie en peper en zout toe. Mix alles tot een smeuïge massa.

Serveer de pesto met wat speltspaghetti en je hebt een heerlijke, gezonde maaltijd. Bam.

Ga jij het recept uittesten? Deel dan zeker een foto op Instagram en tag mij er in (@crossmediagirlontherun). Vind ik leuk! 😉

Een gedachte over “Andere Groene Pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s