(Miami) Beach Please – I’m Out!

Hi sweets! Tijd voor een mededeling van algemeen nut: momenteel hang ik al een uurtje in de lucht (in een vliegtuig welteverstaan!). Destination? MIAMI BEACH. Whoopwhoop!

Het was lang aftellen, maar vandaag is het eindelijk zover. Ik muis er dus nog een weekje tussenuit om te genieten van zon, zee, strand en palmbomen voor mijn allerlaatste, hectische schooljaar aanbreekt. Voor de eerste keer dus eens geen Turkije, want het is de allereerste keer dat ik de grote oversteek naar Amerika maak. Miami Beach is één van mijn droombestemmingen, het is dus een klein beetje een understatement om te zeggen dat ik enthousiast ben. 😉 Maar eerst geef ik jullie nog een kleine update.

Sommigen onder jullie zullen zich misschien afvragen waar mijn blogposts over mijn bikini body zijn gebleven. Wel… Eerlijk gezegd heb ik mij dit jaar voor de allereerste keer eens niet drukgemaakt over het al dan niet hebben van een “bikini body”. Mag ik zeggen dat ik daar best wel trots op ben? Voor het allereerst heb ik alles eens kunnen loslaten: die onzekerheid over mijn lichaam en het obsessieve om altijd maar verbetering te willen zien.

En weet je wat? Eerlijk gezegd vind ik dat ik er nog nooit zo afgetraind heb uitgezien als nu. De combinatie van lopen, barre workouts en gezond eten heeft zijn vruchten afgeworpen en ik ben eindelijk, voor het allereerst, eens tevreden met hoe mijn lichaam eruitziet. Applausje voor mezelf.

Soit. Terug fastforward naar nu. Wat staat er op de planning tijdens dit weekje Miami? Uiteraard staat deze vakantie in het teken van genieten, ontspannen en ontdekken, maar toch ook in het teken van sporten. Het is namelijk toch echt de bedoeling om binnen twee weken die halve marathon in Disneyland Parijs te lopen (zonder vijf extra vakantiekilo’s #americanfood). 😉 Een vaste planning is niet gemaakt, maar (hot&sweaty) beach runs, een yogalesje in het hotel (BUITEN! AAN DE OCEAAN!) en een neon paddleboard tour (BIJ ZONSONDERGANG! MET LICHTJES!) zullen zeker niet ontbreken.

In ieder geval, I’ll keep you posted: ik ga jullie namelijk plezieren (lees: jaloers maken 😉 ) met drie vakantieplogs. Ik hoop deze in te plannen op maandag, woensdag en vrijdag, maar hoogstwaarschijnlijk geraak ik nog wel mijn kluts kwijt dankzij het tijdsverschil in Amerika.

Ik zou dus zeggen: geef zeker mijn Facebookpagina een ‘like’ om op de hoogte te blijven, of volg mijn Instagramaccount.

2dd64b8529f598a16e72c6402abf22f9

Lots of love,

Marianne x

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s