Miami Beach, please – Beach life still going strong

Tijd voor een nieuwe Miami-update, want ja: ik bevind mij nog altijd bij euh… Zon, zee en strand. 😉 Mijn verhaaltje eindigde maandagavond, en ondertussen heb ik niet stilgezeten. Lezen jullie mee?

Maandagochtend begon net zoals zondag met een zweterige beach run. Ook een kleine regenbui was van de partij, maar de beloning was dan wel weer een mooie regenboog. Kan ik vrede mee vinden. Gelukkig lijk ik ook het warme, vochtige klimaat al iets meer gewoon te zijn, maar een douche na het lopen is nog altijd meer dan welkom. Na de verfrissende douche trekken we naar het Front Porch Café. Ik wil eens gezond doen en kies voor de granola pancakes, en krijg deze twee mastodonten voorgeschoteld. Inclusief kannetje/emmertje maple syrup. Ach ja. 😉

Na het zeer vullende ontbijten hang ik nog eens onbeschaamd de toerist uit bij zo’n typisch reddershuisje. En jep, het strand is zoals het op de foto staat: het water blauwer dan blauw en het zand witter dan wit. Can I please stay? 😉

Na een welverdiende vanilla cold brew coffee bij Starbucks (yep, zelfs wandelen vereist de nodige liters zweet in Miami), trek ik m’n Hunkemöller summer essentials aan, zodat ik een kleurtje kan opdoen aan het zwembad. 😉 De late lunch bestaat uit een Frosé (oké, ik snap de hype) en nacho’s. Of eerder kaassaus met nacho’s. Die Amerikanen toch!

dsc_0106kopie

De avond eindigt als pizza night bij Numero 28, waarbij ik niet één maar twee pizza’s eet. Oeps. Blame it on the Nutella pizza. Het restaurant bevindt zich trouwens in een superschattig straatje. Miami nights, Miami lights! #dikkeliefde

img_1633

Ook dinsdag starten we sportief met een ochtendrun. Gelukkig zijn we net op tijd terug bij het hotel, want een onweer barst los. Toegegeven, de laatste dage, hadden we geluk met het weer, het moest er maar eens van komen. Uiteindelijk nemen we een Uber naar onze ontbijtbestemming, en het is zeker een bestemming naar mijn hart. Pura Vida biedt namelijk een menu aan dat mijn fitgirl hartje begeert (jep, na deze ongezonde dagen heb ik het nog steeds 😉 ). Na een hartverscheurende keuze (IK WIL ALLES) krijg ik een mango-banaansmoothie en een acai bowl voor m’n neus geschoven. Yum. Moesten er fitgirls een healthy hotspot in Miami Beach zoeken, dit is ‘m.

Gelukkig verdwijnt het onweer en wandelen we naar het laagste puntje op Miami Beach. Hebben we ook alweer gezien. 😉 En ik ben een échte fitgirl vandaag, want we fietsen naar een Starbucks om er een gezonde lunch te eten: een spinazie-feta-ei wrap. En het is zelfs een meergranenwrap! En laten we eerlijk zijn, die bordjes met de kcal overal bij laat je nu eenmaal verstandige keuzes maken. Over die white chocolate mocha frappucino, daar zwijgen we over. 😉

Ik zal ook in herhaling vallen, maar de namiddag wordt aan het zwembad gespendeerd. ‘S avonds nemen we opnieuw de fiets naar Izzy’s, een krabrestaurant. Ik zwicht voor de lobster roll mer waffle fries. Geen Nutella pizza deze keer. 😉 En OMG, goddelijk! Zachte krab, een lekker broodje en de frietjes were out of control! We stoppen ook nog bij een CVS Pharmacy (24 uur open, welcome to ‘Merica…) en doen een paar essentieel aankopen. Enfin, Amerikaanse aankopen dus vooral. 😉

Wat mij ook opvalt in de supermarkten: veel meer yoghurtsmaken (aardbei-banaan, wat??), veel drankjes met proteïnen, veel water met smaakjes én zonder kcal (België, regel dat!) en vooral: weinig verse groenten en fruit. 😉

Soit. Stay tuned voor het volgende verslag, want dan gaan we meelopen met de Lululemon Run Club (sorry Nike!) en gaan we ook neon paddleboarden. Yay!

x Marianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s