Miami Beach, Please – Hot, Hot, Hot

Het is weer even geleden hé jongens (en meisjes). Of nu ja, toch twee dagen. 😉 Jullie horen het dus al: tijd voor een nieuw Miami-report! En yep, het is hier nog altijd heel, heel warm. Na het onweer van dinsdag lijkt het eiland alleen nog maar verder op te warmen. Maar goed, double the sun, double the fun! 😉

DSC_0128kopie.jpg

Woensdag begon met neen, geen ochtendloopje deze keer. ’s Avonds stond er namelijk een neon-paddle board tour op de planning. We starten dus met een American breakfast. Ik kies voor de French Toast, wat eerder een French spons is, gezien de dikte van de boterhammen. 😉 Uiteraard ligt Miami nog altijd in Amerika, dus met een side van bacon and home made chips. Gelukkig heb ik er een portie fruit bij gevraagd. 😉

We keren terug naar het hotel, om lekker lui aan het zwembad te liggen. Rond het middaguur worden mijn froyo-needs fulfilled met een grote pot Pinkberry, yumyum! Wanneer we terug aan het zwembad liggen, krijgen we helaas een berichtje dat de paddleboard tour niet kan doorgaan omwille van de sterke stroming, we herplannen naar morgen.

Toch houden we ons avondeten zoals gepland bij The Lido Bayside Grill, het alom geprezen restaurant van ons hotel. En inderdaad, de beoordeling op TripAdvisor liegen er niet om: mijn grilled lobster tail is zeker de moeite waard. En ook de setting is wondermooi: het tafeltje naast het water heeft een prachtig uitzicht over Miami. Gelukkig is m’n kreeft niet terug in de oceaan gevallen. 😉 En ohja, ik had ook nog een vegan panna cotta om af te sluiten. Want: fit girl! 

DSC_0148kopie.jpg

Donderdag starten we de dag eens niet met een American breakfast, maar met een French inspired one. We belanden namelijk bij Paul, een soort van Franse keten bakker in Amerika (voor wie het kan volgen 😉 ). Ik kies voor een croque epinard chevre miel, een lekkere croque met geitenkaas, honing en spinazie. En om het toch nog wat Amerikaans te houden: een nutella filled beignet erbij.

img_1721kopie

Daarna trek ik er alleen op uit, een beetje quality time voor mezelf. Koers? Victoria’s Secret! Ik vind er twee mooie beha’s, maar uiteraard niet meer in mijn maat. Huil. Och, ik waag vandaag wel mijn kans bij de andere winkel op Miami Beach. I still have hope! 😉 Ik keer terug naar het hotel en besluit om even op de loopband te kruipen. Het is ondertussen echt niet meer verantwoord om nog in deze temperaturen buiten te gaan rondlopen. Waar had ik niet aan gedacht? De Amerikaanse instellingen. En you guys, vijf mijl zijn zeker en vast geen vijf kilometer. 😉

fullsizerender-2kopie

Na deze beproeving beloon ik mezelf met lazy time aan het zwembad. En een kokosnoot. #tropicalvibes In de late namiddag wordt er nog late lunch gehaald bij Starbucks (ik hou van het warm-eten-assortiment, er zitten echt nog gezonde en lekkere keuzes tussen) en dan is het eindelijk tijd voor de langverwachte paddleboard!

Het was namelijk geen gewone paddle board tour, maar een neon one! Met andere worden: tijdens de zonsondergang werden we op ’n bord gezet met lichtjes onderaan, zalig! Dat leverde deze mooie beelden op:

Yep, het was even prachtig als het eruit ziet. Nog mooier zelfs! We peddelen een klein kanaal in, waar kasten van huizen staan. Serieus, de garages van die huizen bestaan uit een kleine aanlegsteiger met boot. For real. Na een uurtje staan we terug veilig aan wal, hoewel het een uitdaging is om terug met de benen vooruit te komen in plaats van met de armen. De arm workout of the day heb ik zeker en vast gehad. 😉

img_1754

Na een snelle douche om het zeewater weg te spoelen, eindigen we de dag real American style door een hamburger te gaan eten. Dat was namelijk nog niet gebeurd, shame on me! En nee, we gaan niet naar MacDonalds maar naar ShakeShack. En OMG, ik weet nu wel waarom iedereen deze burgerketen aanraadt. De zachte hamburgerbroodjes, het sappige vlees, de lekkere saus en de crispy crinkle fries moeten naar België komen. NU. 😉

Wie de tel heeft bijgehouden, weet dat vandaag mijn laatste volledige dag in Miami is. Planning? Nog zoveel mogelijk genieten van wat Miami te bieden heeft! Ik ga zeker nog eens aan het zwembad liggen en naar Victoria’s Secret. Een laatste Amerikaans avondmaal mag ook zeker niet ontbreken, en hopelijk krijg ik hier nog een iPhone 7 Plus te pakken in de Apple Store (op dit moment, donderdagavond half 6, staan er al 25 mensen te wachten. Crazy people!). 

In ieder geval krijgen jullie nog een verslag van de laatste dag te lezen, vermoedelijk zondagavond (tenzij de jetlag mij te pakken krijgt).

I’m out!

x Marianne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s