I love yoga, and Zalando loves yoga too!

Hi peeps! Weten jullie nog dat ik in februari begonnen ben met yoga? Na maanden twijfelen, nam ik toch de “grote stap” en schreef me in bij een yogastudio. Van die keuze kreeg ik zeker geen spijt, want ik ondervond al snel de positieve effecten van de uurtjes quality time met mezelf op de yogamat. En nu heb ik goed nieuws voor jullie, want ook Zalando weet dat yoga zeker de moeite waard is.

Ik ontdekte namelijk al een tijdje geleden een vernieuwd yoga-assortiment bij Zalando en meer zelfs, ze hebben nu een hele yoga-afdeling met een fashionable shopgids, onmisbare tips&trics en handige yogavideos.

Waarom deel ik dit nu met jullie? Wel, omdat ik de (yoga)bal nu in jullie kamp drop! 😉 Ik krijg namelijk wel wekelijks de vraag van één van mijn volgers om met yoga te beginnen, maar de stap naar een yogastudio lijkt voor veel mensen net een iets te hoge drempel. En ik snap het, want ik ben ook over die drempel moeten springen. 😉

En om het nu heel concreet te maken: samen met Zalando daag ik jullie namelijk uit om deel te nemen aan de #zalandolovesyoga challenge.

De hoofdprijs? Een yogareis naar Los Angeles (I want!)

De to-do: vanaf 17 september (yep, a bit late to the party, blame Miami 😉 ) en 9 oktober kan je deelnemen door elke dag een foto op Instagram te posten van één van de yogaposes die je hier kan terugvinden. Vergeet zeker ook niet om de hashtag #zalandolovesyoga en @zalando te vermelden in je Instagram-foto. En voor wie het toch zou vergeten: ik geef jullie elke ochtend een digitale schop onder de kont om de challenge tot een goed einde te brengen.

Good luck! 😉

(Bron afbeelding: Zalando)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s